![]() |
|
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Asa auzisem si eu. Am auzit si de varianta de 100 lei la o groapa, am auzit si varianta de 3000 euro........Sunt curios cat tupeu trebuie sa ai sa poti spune un asemenea pret? Cat de mult poti fura ca sa rezulte pretul de 3000 euro? Sa nu mai vorbim de calitatea asfaltului, care la prima ploaie(nu zapada) este maturat . Asta in conditiile in care, in mod normal, un Km de autostrada costa in jur de 2 mil E(tot ce presupune, inclusiv terasamentul). Japca pe fata :sad:
|
Pai da, dar 3.000 de euro un metru CUB. Daca toarna un strat de asfalt de ~30 cm grosime, asta inseamna cam 3 metri patrati.
Deci tot la 1.000 E pe metrul patrat ajungem. |
Ca tot suntem la capitolul gropi,voi ati mai fost in ultima vreme pe Valea Prahovei?Daca nu,nici sa va duceti,drumul e sub orice critica,n-am vazut asa ceva de cand sunt din 2 benzi pe un sens nu mai ai pe unde trece,e praf si pulbere,mi-am rupt masina si am injurat tot drumul sa ma consolez :x
|
|
deja strang baniiii :D
am si locuri in masina ... cine mai doreste cine mai pofteste... ajutati baba sa ajunga la start :lol: |
pana atunci mai mult ca sigur termin cu turbata,dar o sa vin sa ma dau de placere,la ce grupe sunt,eu intru cu baietii mari,2500cmc
|
bagam masina la mine in portbagaj ... si pui cu mine la motorina :lol: si acolo decat te dai ;) ia zi o facem ?
|
mie imi convine >:)
|
Quote:
|
<4tuning Days - 13,14 martie - Pavilion central Romexpo>
In curand si anuntul oficial |
sa revenim la discutia cu gropile :)) unde pot rolui jantele in ploiesti si cat costa? am una jucausa rau d topaie in toate partile si se vede cu ochiul liber pe interior k e ovala :))
|
Pe str. Rudului parca faceau asa ceva, cum mergi spre gara de sud, faci dreapta undeva dupa pompieri, si dai de un garaj mare sau ce e ala, unde se ocupa cu d-astea.
|
Quote:
|
La "pocaiti", se numea Campiei strada inainte, nu mai stiu cum se numeste acum. E strada perpendiculara pe Cimitirul Bolovani si se face din Rudului. Asa poti sa plantezi si o floare daia nemuritoare in memoria primariei, tot esti aproape de cimitir :)
|
stiu locul...dar un pret?k sa stiu dak ma chinui si asa planuiam niste jante mai mari :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning