![]() |
|
Re: Club ESPERO
Quote:
Avand in vedere ca dau 50 ron pe alarma mi se pare cam mult 150 ron montajul...ma mai interesez sa vedem...oricum merci pentru ajutor. |
Quote:
|
Chiar, pune niste poze :) De unde ai gasit teava aia de 60? :D
|
momentan nu am poze dar o sa fac in curand ,teava am luato de la un depozit de materiale de constructii si la curbele de dedesubt a fost incalzita si indoita si la final am o toba sport si se aude cam tare .
|
Foarte tare :) Ce grosime avea teava? Si cat te-a costat metru? Inox? hai ca te-am disperat cu intrebarile cred :)
|
ma nu e inox e fier si am dat 8 ron /m ma dus cam 1 mil cu tot cu sudura si suportu de la finala
|
Quote:
|
salut am vazut pareri diferite in legatura cu admisia si evacuarea.....pot sa va spun ce am modificat eu la 15 .16v in primul rand am pus un filtru sport tip con....am scos toba finala si am mai facut o coloana pe partea dreapta sa fie amandoua evacuari functionale.......pompa de benzina cu debit marit de la un motor de 3000 v6......injectoare de la bmw 2000 vanoss(sau potrivit la fix)iam dat dupa aceea sa vad la cat se limiteaza.....si surprizaaaaaaaaaa.a trecut de 7000 rot.cu mult cap sa zic pe la 8000 sau 8200.......si la soft inca nu am unblat
|
salut. as avea nevoie de o turbina si de un volan sport pt un renult 25. mam apucat de el shi sper sa iasa cva
|
jhony23 la mn imi taia alimentarea la 7300 rot/min acum imi ramane acul de la turometru la 7500 rot/min blocat dar masina trage in continuare .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
trebuie sa schimbi semeringurile la supape! Daca tot ai refacut chiuloasa trebuia sa schimbi si semeringurile!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning