![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
gronholm s-a retras. mai participa la show-uri sau alte competitii (vezi pikes peak) si chiar raliuri dar a anuntat incheierea carierei in wrc.
|
Quote:
|
Quote:
p.s. teen ager data viitoare sa ma saluti |
Quote:
|
Quote:
|
fratilor care stiti cat m'ar costa sa imi pun masina pe un tester sa verifice o eroare abs si sa o scoata daca se poate?:-?si unde ar fi cel mai recomandat??
|
Cele 7 minuni ale comunismului
1. Toata lumea avea de lucru. 2. Desi toata lumea avea de lucru, nimeni nu muncea. 3. Desi nimeni nu muncea, planul se realiza peste 100%. 4. Desi planul se realiza peste 100 %, nu puteai cumpara nimic. 5. Desi nu gaseai nimic de cumparat, toata lumea avea de toate. 6. Desi toata lumea avea de toate, toti furau. |
3 Attachment(s)
Fratilor la sfarsitul saptamanii trebuie sa ma duc sa imi iau adidasi ..Si vreau sa va intreb daca ati vazut pe undeva prin oras ceva adidasi din astia stil "urban" cum sunt in poze ..Maxim 250 lei ..Ca nu mai vreau Puma Ducati si Ferrari si dume din alea ..Daca a vazut cineva sa ma anunte va rog ..
|
Quote:
|
.. sau poti sa comanzi de pe internet.. :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
;)) daca ai cap sa judeci, normal ca vontezi anti Geoana ;))
Geoana e Presedintele Tuturor Statisticelor ;))))))))) |
no bun...hai sa ne oprim cu politica :))...asta e un subiect vesnic...si..oricum..tot la fel de prost o sa ne mearga..parerea mea :)
apropo scoateti C.M DIRT 2....e fain jocu..merita te dai cu subi si il umilesti pe ken block :P |
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning