![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
nu am ce sa tunez la ea...asta nu e masina de tunat...doar paint, jante si folie
|
1 Attachment(s)
am incercat eu ceva mai simplu
|
1 Attachment(s)
Quote:
ceva in genu` asta numai ca in paint nu sunt prea multe optiuni de culoare :D |
Quote:
|
10 Attachment(s)
baieti care ma ajuta si pe mine cu calibrau' asta sa imi puna si mie jentile astea pe el ... 10x multumesc anticipat
|
6 Attachment(s)
jentile :arrow: :arrow: ...mai putin cele 2 modele la care scrie powertuning pt ca nu prea am avut cum sa le selectez klumea sa nu se vada scrisu....iar restu..cele p kre le-am facut...stiu k se vad aiurea...dar poza e neclara si intunecata...si daca intunecam jentile nu prea se mai vedeau bine jentile in sine..asha k le-am intunecat doar putin... si le-am pus in graba cat de cat pe pozitie...sper sa fie bine... dar cred ca poti sa-ti faci o idee cam cum ar arata.. :D
|
Quote:
~BAM |
poate reuseste cineva maine si la masina mea? vreau sa ma duc cu poza la baiatul care o vopseste ca sa comande materialele. scuze pentru 2 posturi dar au trecut 5 min si nu se mai putea edita
|
1 Attachment(s)
masina...am incercat sa folosesc culori asemanatoare cu cele prezente in exemplul tau in paint... :arrow: :arrow: dak vrei ceva diferit zi si modific...
|
in loc de alb un gri sobolan? culorile metalizate. o dunga finuta de alta culoare care sa le desparta, folie pe geamuri si niste jante finute. multumesc mult
|
2 Attachment(s)
cine imi face si mie poza asta?in loc de opel sa puneti oltcitu...merci
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|