Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

aikman 01-04-11 20:30

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

pai sunt amenzi de la rovinieta ... au stampila si tot ce trebuie ... sigur nu e gluma

tuluca.dan 01-04-11 20:52

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 4219213)
:) problema mare si nu e e pacaleala :)

ma sigur sigur nu stiu care`i faza, dar am inteles ca se prescrie amenda dupa vreo 6 luni, nusju sigur, dar fsese pe Protv un reportaj cu rovinietele, si pe la sfarsit au zis chestia asta........ cel mai bine intra pe un forum de avocati, avocatnet . ro .... si intreaba`i pe ei.... dar cel mai bine te duci la politie , si le explici . am vandut masina in august, amenda e pe noiembrie, etc..... daca nu suna`l pe ala si spune`i .....

alta posibilitate ar fi sa te duci in instanta, sa depui contestatie pentru amenda asta, si crede`ma ca vei castiga, daca te ti de capu lor!

nu fi FRAIEr si nu plati amenda! cere`ti drepturile! sanatate!

Later Edit : ........crede`ma ca se face o stampila in word in 5 minute, si tot ce trebuie, asa i`am facut lu maicamea acum, un an , amenda ca a mers cu 120 pe mamaia, cu tot cu stampila, emblema, de la politie, semnatura tot, daca sti sa cauti pe google si ai habar sa lucrezi in Photoshop sau Paint! ......... sanatate!

silviu msv 01-04-11 22:38

eu zic sa mergi la financiar cu amenzile si cu actul de vanzare cumparare a masini prin care justifici ca masina nu mai este in posesia ta.

Si un sfat pe viitor ,,Cand vinzi o masina mergi la financiar cu actul de vanzare cumparare pentru a nu mai avea surprize''

(in cazul in care te pune sa le platesti am doua galetuse de marunt)

aikman 02-04-11 08:54

masina e radiata de pe numele meu ... asta nu am inteles eu ... dar ala daca nu trecut masina pe numele lui presupun ... politia presupun ca vroia sa trimita amenda pe numele cuiva a ajuns tot la mine

L.O.R. 02-04-11 10:55

http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...rovinieta.html

silviu msv 02-04-11 14:34

atunci nai nici o treaba din moment ca masina nu mai e pe numele tau

G0rdy 03-04-11 17:26

unde pot repara o turbina ? si cam la ce pret ar ajunge, are joc in ax

DyZ 03-04-11 18:03

vis a vis de fabrica dobrogea , este un service specializat pe turbosuflante .

dorii 03-04-11 20:06

eu am facut cateva la baietii de langa fabrica dobrogea sunt foarte buni si ca pret in jur de 500 de euro :-P

G0rdy 04-04-11 09:48

Quote:

Originally Posted by dorii (Post 4224353)
eu am facut cateva la baietii de langa fabrica dobrogea sunt foarte buni si ca pret in jur de 500 de euro :-P

la bani astia nu se merita sa o faci

misublu89 04-04-11 22:02

stimati tovarashi am eu o intrebare...dak am masina lovita pe partea dreapta , doar portiera fata...si gasesc vrunu parcat aiurea sau neregulamentar si il strg cu tot lateralu a cui e vina? a mea sau a lui? nu de alta dar nu miar strica o reparatie moca? sau trebuie sa gasesc vrunu din mers care sa imi taie calea si POC ! :)))

ct_23_msg_1 04-04-11 22:09

ai grija ca e cam nasol cu asiguratori astia lucrez la un service auto si fac masuratori si daca vad ca e ceva suspect baga dosarul la cercetaresi au fost cazuri cand sa asteptat si 6 luni ca sa dea acceptul de reparatie

Splinter 04-04-11 22:12

daca isi lasa vreunu masina in mijlocul strazii si u intri in ea crezi ca o sa fie ala vinovat ca tu ai intrat in ea ?... NEVER... ala ia amenda ptr parcare neregulamentara si u repari ambele masini...asa ca stai linistit si cauta alta varianta...

B_Boy 04-04-11 22:12

Quote:

Originally Posted by misublu89 (Post 4227806)
stimati tovarashi am eu o intrebare...dak am masina lovita pe partea dreapta , doar portiera fata...si gasesc vrunu parcat aiurea sau neregulamentar si il strg cu tot lateralu a cui e vina? a mea sau a lui? nu de alta dar nu miar strica o reparatie moca? sau trebuie sa gasesc vrunu din mers care sa imi taie calea si POC ! :)))

nu mai bine te duci tu cauti un pom care sa iti taie calea,si sa intrii in ala?ce mentalitate de cioban poti sa ai

misublu89 04-04-11 22:14

hahaha, am zis in mod ironic...da vad ca nu toti pricep asta...eram doar curios ce se poate si ce nu...

All times are GMT +2. The time now is 02:55.

- Copyright 2026 4Tuning