![]() |
|
re: Club Ford Capri
1 Attachment(s)
ma uitam pe burtonpower si am dat peste un cuzinet al vibrochenului pe care eu nu l-am gasit cand am desfacut motorul, stie cineva despre ce este vorba? cuzinetul gasit pe burton este cel de mai jos
|
fratilor.. am 5 pistoane noi cu segmenti cu tot..si nu stiu de la ce motor de ford sunt.. pe exterior e un punct cu rosu si scrie B O,5 2OHD in interior scrie 1275 084084 U1K 21 73 TM 6110 AEA/ACA si sigla FORD
cine are habar..?? |
dimensiunile cred ca sunt definitorii, asa ca masoara-le si o sa stim pentru ce sunt
|
chiar nu stie nimeni ce e cu cuzinetul de mai sus?
|
pai pe Burton nu scrie de unde provine?
|
Quote:
mi-am luat 2 sensori de oxigen si 1 kit din ala de prins capota cu 89 usd+transport vama,etc=135 usd |
senzori de oxigen pt injectia ta..dar u nu aveai la injectie, sau?
kitul de capota cat a fost ? k aici e cam 75-80lei marfa nemteasca :-P |
sondele mele erau varza cu muci. kitul de capota=60 ron marfa americana
|
o sa fiu putin offtopic da' am un rekord din '60 de vanzare... (poate intereseaza pe cineva)
|
daca doriti sa vedeti rekordul intrati pe linkul de la semnatura...
|
10 Attachment(s)
de fapt e 66/67 si dincolo era mai ieftin, ...
next: Capri k asta a-ti mai vazut? :oops: :oops: roll bar capitonat, cabina modificata din originala, punte spate schimbata si suspensie/discuri fata cred(5 prezoane k pe spate), stopuri, fete usi, grila fata/faruri. Cadrul fata e tubular, fara aripi interioare...oare ce motor are ? :rolleyes2 , oricum a fost creata ceva race car la baza :twisted: :twisted: spuneti-mi ce suspensie banuiti k are....eu am o banuiala, dar ma mir k are 2 coil overs/butuc pt acea marca:rolleyes2 :x |
daca ar fi sa ne luam dupa ce scrie pe plansa de bord ar trebui sa fie un V8
|
puntea spate e prea tare. discuri pe planetara, langa grup si telescoapele cu arcuri,cate 2 pe roata,cum d-zeu le-o fi pus...sau de pe ce le-o fi luat...
|
Quote:
|
licitatia era de la 50 de lire..pretul va sari de 500-600 zic eu.
puntea spate banuiesc a fi de Alfa..alfele sunt multe cu discuri spate langa dif..ma gandeam k e cunoscut acest aspect...insa ce mi s epare dubios sunt cele 2 coil-overs/roata :-P ah, V8 de 3.5L banuiesc..cel pe carb..oricum pacat...dk e dus motorul de ce nu-l da cu masina k sunt destui care l-ar readuce in minti :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning