Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

Silencer Power 29-07-07 20:30

re: Club Ford Capri

1 Attachment(s)
ma uitam pe burtonpower si am dat peste un cuzinet al vibrochenului pe care eu nu l-am gasit cand am desfacut motorul, stie cineva despre ce este vorba? cuzinetul gasit pe burton este cel de mai jos

cv-03-btf 29-07-07 21:47

fratilor.. am 5 pistoane noi cu segmenti cu tot..si nu stiu de la ce motor de ford sunt.. pe exterior e un punct cu rosu si scrie B O,5 2OHD in interior scrie 1275 084084 U1K 21 73 TM 6110 AEA/ACA si sigla FORD
cine are habar..??

Silencer Power 29-07-07 22:52

dimensiunile cred ca sunt definitorii, asa ca masoara-le si o sa stim pentru ce sunt

Silencer Power 31-07-07 10:31

chiar nu stie nimeni ce e cu cuzinetul de mai sus?

florin_cars 31-07-07 14:56

pai pe Burton nu scrie de unde provine?

codrin44 31-07-07 19:40

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 1022455)
chiar nu stie nimeni ce e cu cuzinetul de mai sus?

cuzinetul/rulmentul e o kestie super dar se gaseste si in RO. e un rulment care vine in locasul in care intra axul cutiei de viteze si are rolul sa elimine jocul acestuia

mi-am luat 2 sensori de oxigen si 1 kit din ala de prins capota cu 89 usd+transport vama,etc=135 usd

florin_cars 01-08-07 00:06

senzori de oxigen pt injectia ta..dar u nu aveai la injectie, sau?
kitul de capota cat a fost ?
k aici e cam 75-80lei marfa nemteasca :-P

codrin44 01-08-07 20:04

sondele mele erau varza cu muci. kitul de capota=60 ron marfa americana

TZG@ 01-08-07 20:21

o sa fiu putin offtopic da' am un rekord din '60 de vanzare... (poate intereseaza pe cineva)

TZG@ 02-08-07 11:05

daca doriti sa vedeti rekordul intrati pe linkul de la semnatura...

florin_cars 02-08-07 16:07

10 Attachment(s)
de fapt e 66/67 si dincolo era mai ieftin, ...

next: Capri k asta a-ti mai vazut? :oops: :oops:
roll bar capitonat, cabina modificata din originala, punte spate schimbata si suspensie/discuri fata cred(5 prezoane k pe spate), stopuri, fete usi, grila fata/faruri. Cadrul fata e tubular, fara aripi interioare...oare ce motor are ? :rolleyes2 , oricum a fost creata ceva race car la baza :twisted: :twisted:

spuneti-mi ce suspensie banuiti k are....eu am o banuiala, dar ma mir k are 2 coil overs/butuc pt acea marca:rolleyes2 :x

Silencer Power 02-08-07 19:30

daca ar fi sa ne luam dupa ce scrie pe plansa de bord ar trebui sa fie un V8

codrin44 02-08-07 22:06

puntea spate e prea tare. discuri pe planetara, langa grup si telescoapele cu arcuri,cate 2 pe roata,cum d-zeu le-o fi pus...sau de pe ce le-o fi luat...

just_a_mapetz 03-08-07 08:36

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1026936)
de fapt e 66/67 si dincolo era mai ieftin, ...

next: Capri k asta a-ti mai vazut? :oops: :oops:
roll bar capitonat, cabina modificata din originala, punte spate schimbata si suspensie/discuri fata cred(5 prezoane k pe spate), stopuri, fete usi, grila fata/faruri. Cadrul fata e tubular, fara aripi interioare...oare ce motor are ? :rolleyes2 , oricum a fost creata ceva race car la baza :twisted: :twisted:

spuneti-mi ce suspensie banuiti k are....eu am o banuiala, dar ma mir k are 2 coil overs/butuc pt acea marca:rolleyes2 :x

Florin acolo scria ca are motor V8 de Rover, si mai multe chesti de rover printe care cred ca si puntea spate oricum ii prima pe care o vad :shock: si zicea ca masina ii facuta de proprietar si facea liniutze si alte minuni insa din pacate ii gata motorul. masina se vinde cu 50lire (dak nu ii vanduta deja) fara cutie si motor !!!:evil:

florin_cars 03-08-07 17:37

licitatia era de la 50 de lire..pretul va sari de 500-600 zic eu.

puntea spate banuiesc a fi de Alfa..alfele sunt multe cu discuri spate langa dif..ma gandeam k e cunoscut acest aspect...insa ce mi s epare dubios sunt cele 2 coil-overs/roata :-P

ah, V8 de 3.5L banuiesc..cel pe carb..oricum pacat...dk e dus motorul de ce nu-l da cu masina k sunt destui care l-ar readuce in minti :)

All times are GMT +2. The time now is 21:29.

- Copyright 2026 4Tuning