![]() |
|
Re: Chat
NightRider...sfat :
1. Chip-tuning (resoftare) stage 1 2. Filtru de aer cat mai bun, poate chiar o admisie directa (vezi K&N) 3. Intercooler de tip FRONT-MOUNT dar nu unul universal si mare ci unul care sa respecte volumul de aer de pe tubulatura pe care o va inlocui...se gasesc after-market cate vrei si la preturi bune... 4. NU UMBLA LA ESAPAMENT ca risti sa pierzi putere...Turbina are nevoie sa simta presiune pe esapament de-aia nu e indcat sa se demonteze catalizatoarele la motoarele TD... 5. NU SCHIMBA TURBINA... 6. pune furtune SAMCO in locul celor originale pt ca sa te asiguri ca presiunea facuta de turbina intra toata in admisie si nu se pierde prin deformari elastice ale tubulaturii fa deodata pasii 1.2, vei vedea o diferenta enorma...apoi daca vrei fa si 3 si 6 si te-ai scos...oricum...TDI RULES :P |
taci ma :P da, recunosc ca cu tobele ai dreptate, realizez asta acum, dar la urma se bat in cap toate 3 explicatiile, ca tekno a zis ca nu e nevoie de evacuare si filtru, eu am zis ca e nevoie, tu zici ca e nevoie doar de filtru. eu oricum as face cum zici tu, ca tu esti fara numarul tiuningului in cluj. hai muresul!!!
|
Piry dragule o cam iei pe ulei...segmenta-ti-as medalionu'...HAI "U" (universitatea) !!!!!!!!!!
|
dear sfigmo,
"U" suck :))))) |
Tz-o iei iarasi piry de la moderatori...vezi ca sunt cu ochii pe noi...shapoi de incep sa te modereze te modereaza de tot...behave!!! :))
|
8) si io spun ca "U" rulz
|
"U"nica iubire!
|
zandere zi la suciu ca-l salut si eu, daca el nu mai intra pe forum
|
numa tu lipseai :)))
|
Quote:
|
aia-i treaba lui, eu doar ii transmiteam salutari...ca la cate mi-o facut ar trebuii sa-i doresc altceva, da nu-s asa
|
cate ti-o facut? te-a violat cumva si nu stim noi?
|
de ce intrebi? te-a violat pe tine cumva si intrebi sa stii daca nu cumva esti singurul patit?
|
pe mine mo violat, toata lumea stie asta.....pe tine? faci niste afirmatii lipsite total de sens. "ca la cate mi-o facut ar trebuii sa-i doresc altceva" deci, ce ti-a facut?
|
mah piry da lasa-l in morti pe dacia wrc! nu-i mai da importanta!ca e o fetitza l-am urmarit si a fugit de mine! sincer m-a lamurit ! il ignor total
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning