![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
salutare tuturor, ne primiti si pe noi printre voi? :(
|
meteorshop, multumesc pentru intentie, dar am facuta deja programarea:)
drobet@ bine ai venit. prezinta-ti masina, prezinta-te pe tine, bineinteles la topicurile corespunzatoare. si bineinteles, iti mai urez odata, bine ai venit |
Quote:
|
Nu mai fiti carcotasi.Au gresit,au remediat,subiect inchis.
|
:-)crys cred ca nu ai observat noile parasolare faza cu hotaratu e de mult decis cum va arata pe viitor doresc ca toate cluburile sa fie unite la bine si la greu ca asa e frumos nu uita un lucru toti am plecat de jos
Respecta!Si vei fi respectat |
Nu prea am observat sorry! Timp de 1 sapt nu am mai urcat Copoul si nu v-am mai vazut parcati in coltzul vostru :D
Bine ati venit printre cei de pe aici. Daca citesti paginile anterioare, stii bine unde ii gasesti pe baieti in fiecare seara! In partea opusa fata de cum parcati voi. Numai bine :p Cocaine, nu am vrut sa fiu carcotash :D |
acolo suntem :P ne-am rezervat parcare:lol: am remediat toate problemele ce tin de originalitate, tuning in loc de tun"n"ing( mai exact parasolarele arata ca in semnatura), umpic cate umpic si avansam
|
umpic ? :))))))))))))))))))
|
"nu umpic" , puţān cāti puţān asa se zice voi nu mai stiti limba ,moldoveneasca ?
|
mai si greseste omu in viata asta nu inseamna ca tre sa,sarim cu gura pe el :-P
|
umpic sau putin sunt corecte din punct gramatical asa ca mergeti la scoala !
|
Quote:
Quote:
Pace to all. P.S. Studiati "reguli de postare pe forum " inainte de a posta....:-P:-P:-P , eu incerc sa le invat pe de rost..poate-mi da examen careva :lol: !!!! Acest post se vrea a fi un pamflet si trebuie luat ca a tare !!!! |
la naiba .... :D
|
claudiu tu ai patito pe propria piele de aia dai sfaturi :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning