![]() |
Re: Diverse discutii
tinta usoara pt clio :)
|
tipu respectiv zicea ca are 1800 .... era din buc. eram sigur ca nu sare de 1400kg .... oricum , avea cuplu mare, fiind disel
|
poti sa ti fruntea sus la tote 1.9 TDI de 90 de cai...indiferent de masina pe care e pus :)
|
Bora are in jur de 1450..1500 daca e 4motion si full. daca are si muzica aftermarket poate urca mai sus. de ce? despre ce masina e vorba tng? a ta?
dar 1800 e prea mult. nici variant, nici full, 4 motion nu trece de 1600 din fabrica. si muizca de 200 kg e prea mult. si ma indoiesc ca te-ai dat cu ea incracata cu 5 persoane :) si bagaje... taz, nu nu vreau urs (desi e o masina ideala pt | | ) dar am auzit ca rupe capul la multe masini si de aia eram curios. da, uite shanztu stie....shantzule, ia baga detalii, pls ! de 2.5T si de 3.5 normal stiam si eu..dar asta cam e bomba. fery..nu vorbim decat de masinile stock, da? iti arat Golf TDI de 90 care are 140-150? :D si decat soft daca are..inseamna 120 :D. decat cu injectoare mai mari si ajunge la 140-150 cu soft custom. asa recunosc si eu acum ca mi-as fi luat-o cu tot S3u meu de la un Golf TDI :) plecari din mers. fostul FMM. |
doar stock...potentialul e mare intradevar
|
cred ca tie de fapt iti plac tdi-urile. :D
|
mie ? si alea:D dar le cam simt lipsa la conum...dupa 9500 km in 3 luni, si dupa un consum vineri in Buc, dupa 3h30 de stat in aglomeratie de 25%. :D
|
ah, si eu care aveam impresia ca a mea consuma mult. :) nu mi-au ajuns 500k pt. un drum scurt pana la munte si-napoi in conditiile in care n-am depasit 120-130.
|
pai daca merg lejer..am RANGE pe BC de 600 km. daca merg tare...coboara...pana la 240-250 :))) un plin..ochi de 65 de litrii de benzina 99+ sau 100.
|
eu am 55 de litri si fac cam 580 km mixt sa zicem.
|
Quote:
|
pai cam atat imi ajunge si mie ... deci stai bine:D
|
nu, mi s-a aprins becul pe "partie" desi mai aveam cca. 1 diviziune (nu-nteleg de ce?!?!), am pus de la un rompetrol de vizavi de "lemne".
|
Quote:
eu stiu ceva de 500 de cp - poate are mai mult, poate are mai putin |
500 nu cred..dar vreo 400-450 banuiesc si eu. si 1100 kg, RWD !
da...am auzit ca unii se plangeau ca le e frica ca la 250-270 se dezasambleaza :)) langa ei... de aia am intrebat de ea..ca vad ca face victime mari. |
dak exista masina p forum poate lasati si voi un link ceva :)
|
am aflat are 350 de cai. nu e pe forum. sau nu e prezentata si mai bine asa ;)
e un urs de 3.5T care fuge de rupe. bravo lui :D |
In seara asta ce facem?? mai merge careva la munte?? :|
|
Eu cred ca o intind dar mai tarziu 9-10 cam asa !;)
|
pai si eu as merge dak merg mai multe masini,dak e ceva sa fie adunare mare,sa mi dea si mie cineva un msg k eu am treaba si mai intru diseara pe forum (0720 033 376)
|
Vedeti Ca E Ceata Rau De La Breaza Pina La Posada.......sau Cel Putin Era Pe La 6 Fara......
|
oooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
Quote:
|
A fost ceata pana la Campina si a fost marfa !:D
|
siiiii ?? ati mai fost? :)))
|
Mah tu umbli cu subintelesuri te simt...!:lol:
|
eu nu pot spune ca am fost :))) am fost la spectacol...da ...
bai frate cat de incet ati mers?...am mers cu 100-110 si nu m-ati ajuns, desi v-am asteptat...tot cu chinezariile alea am mers. |
baieti am si io o intrebare! cum aflu si eu cat costa o macara hidraulicadaia de garaj...pe net exista poze dar nu am gasit si preturi...dak ma destupati v as fi recunoscator...multumesc
|
Bogdane pai io m-am tot oprit sa se pishe alcolistii!:lol:
|
chinezarii auzi...
|
aaa...skma de aia...
tre...ce mah? cine..? unde? suntem inconujurati? ti-am zis tot drumu..am adormit..noroc ca in Ploiesti m-am terzit...dar tot cu unii din VAG..ai avzut doar..un audi si un vw...eu sa fac? huh? :))) daca tot ei ma trezesc? ca stiu sa se miste? |
http://www.rallytorrents.com/
Aici puteti gasi toata seria WRC 2007,pt cei pasionati,se face update mereu ;) |
Quote:
|
Pai nu-i asha?
FOREVER UNDER CONSTRUCTION |
marfa semnatura :)))) mai trage masina?
|
Trage, trage! ;)
|
te-ai dat la fund vineri seara!! m-ai lasat singur cu chinezariile :) noroc cu skama si Loganu' ca altfel ma lua capu sa vad numai conserve MADE IN CHINA cu ponei din aia mici bagati in ele , pe langa mine !
|
si cum nu era de ajuns tre, a mai venit unu...identic doar ca rosu :(( ziceai ca vad dublu...
|
Care cica erau indestructibile!:lol:
AI vazut vreun Hyundai sa se strice ?? R: Nu, toate!:lol: |
Macar nu sunt decorate plansele de bord conform sarbatorilor...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning