![]() |
Re: Club Ford Capri
Poate eu interpretez gresit sau cum mi-ar placea:))
dar : Obligatia de plata a taxei intervine si cu ocazia primei transcrieri daca nu e prima inscriere ma refer a fost transcris de 5 ori dreptul de propietate? |
e vorba de prima transcriere pentru masinile inscrise inainte de 2007 ultima data cel mai probabil. nu scapam, stati relaxati, eu am sa las masina pe numele proprietarului actual, e baiat bun si nu are nicio problema cu asta :)
|
si eu la fel, la mine e poate mai bine desi nu cred, eu la finante am transcris acum un an, dar nu ma puteam duce la RAR cu masina varza. Teoretic e transcris , cel putin la primarie, la politie nu , asa ca chiar nu stiu si presupun ca uinca si degeaba intreb oriunde, nu se stiu normele de aplicare...
|
Urata treaba cu taxa asta... insa eu tot sper ca da de ori scot nu o lasa multa vreme ca oricum nu o sa faca mare lucru cu ea.
|
Am inteles ca s-o scos taxa:?: stiti careva ceva?
|
Cica asa este, s-a scos pentru un an ca sa poata toti amaratii cu gunoaie sa le vanda. Va inchipuiti ce victime erau toti propietarii de loganuri, dacii si alte masini cumparate de aici din tara inainte de "07.
|
o intrebare
daca obtii atestat de retrocar sau cum se numeste ( masina de epoca :P ) si atuncea se percepe taxa respectiva? |
1 Attachment(s)
stie cineva unde as putea gasii fusta din fata si cu cat?
|
Quote:
Quote:
Este o propunere de modificare a noii legi in sensul ca sa nu mai fi taxate masinile inscrise RO care vor fi vandute de acum si pana pe 1 ian 2013, iar reducerea de 25% a taxei pentru masinile neinscrise ramane. Urmeaza ca propunerea sa fie introdusa prin ordonanta de urgenta. Inca ceva, costi , gunoaie sunt toate masinile dinainte de 2007, nu ?! Nici tu n-ai vreun ML 2011... Pastreaza-ti jignirile gratuite pentru alte forumuri, ca nici tie nu-ti convine sa gasesti in loc de informatia care te intereseaza, flame-uri / caterinca / injurii la adresa ta pe topicul in care-ti prezinti masina spre ex. @zolley: Nu, dar e destul de greu de obtinut... |
Te inteleg perfect, dar daca m-ai cunoaste ai sti ca sunt putin mai acid dar nu in sensul rau; nu cred ca a avut rost cu saritul la gat, fiecare intelege ce vrea iar cu jignitul cred ca mergi prea departe.
|
nici glume nu mai putem face, asa seriosi suntem?
eu pe-ale mele si pe cele ale prietenilor nu le scoatem din tomberoane, cazane, cazaturi. sunt sigur ca nimeni nu a vrut sa jigneasca cumva. niste stopuri de Mk3? |
Quote:
Cei care baga bani acum (sau au bagat deja) sa isi repare caprele mai pot spera sa le vanda si sa isi recupereze ceva din banii cheltuiti -sau poate si ceva profit :?::-)- dar de la anul n-o sa fie prea multi doritori care sa cumpere o masina pt care va trebui platita o taxa enorma :cry:; si putini vor fi dispusi sa cumpere o masina pe care nu pot fi proprietari in acte, chiar daca pot scapa de plata Taxei, nefacand transcriere la finante si Politie... :x Deci, JOS TAXA AUTO !!! |
Bun deci, bine ca s-o amanat ca vreau sa trec capra pe je:D.... Multumesc baieti!
|
1 Attachment(s)
ROMANII S-AU DESTEPTAT !
Sub nicio forma nu se va reintroduce stupida taxa a lui LOTZI ! Nimeni nu va mai cauta PALIATIVE gen : inmatriculare pe Bulgaria , circulat cu masina pe numele fostului proprietar , procura , sau RETROMOBIL ( vechime 30 de ani de la iesirea din fabricatie , conditie imposibil de aplicat tuturor masinilor ) ETC,ETC . Este cu mult mai simplu sa iesim in strada ( toate masinile stationate perpendicular pe carosabil ) si sa blocheze intreaga tara ! Lucru deja demonstrat in ultimele zile in toate marile orase . *** Quod erat demonstrandum ! *** |
@costybanica: OK, scuze :)
Iar in legatura cu ceva fi peste un an... e prea devreme sa ne pronuntam, nu stim cine va fi la putere, nu stim ce planuri au astia in cap, nu stim daca o sa mai fim asa cu chef de iesit in strada... Oricum ce se aude acum e ori taxa asta ori impozit in functie de euro masinii si alte chestii.... In orice caz o sa fie cam jale daca nu ne unim. |
1 Attachment(s)
dar pe puntea spate se pot pune discuri si restu?
|
Orice se poate face:D, depinde de "timp".Sant capre care au discuri pe spate... deci se poate.:-P
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
:) Despre ce aparat de sudura vorbim aici? ca sa stim cu sa te ajutam...
|
@ viviesp ... am eu stopuri pt mk3 intregi costa 200 ron perechea. 0726230874
|
Quote:
|
Deci MIG :D mai bine zis sau in popor "argon" incearca cand incarci butelia sa o incarci cu amestec de argon cu CO2 o sa ai o sudura mult mai fina si mai buna...
Nu e mare lucru, secretul consta in faptul de a fii foarte bine curatate "partile" sudabile :D adica tabla, ca daca nu ii curata nu prinde si doar te chinui asta ii secretu la Mig: sa nu fie vopsea, rugina, etc.Gasesti multe tutoriale si pe net... numa sa cauti. Orice intrebare poti sa o pui linistit, daca pot te ajut cu mare placere. |
Quote:
|
si ma poate ajuta cineva cu turometru de mai jos? nu stiu ce inseamna rotita aia dintata, cred ca am miscato un pic.
|
salve. ce parere aveti de aditivele de ulei ? ati folosit ?
|
Are uzura motorul sau de ce? pai nu is foarte recomandate... parerea mea, acuma sa vedem ce zic si altii.
|
Eu am avut o singura experienta cu aditiv de ulei pus in motor (la un renault scenic pe benzina) si pot spune ca nu e o afacere; motorul era cam uzat, avea un sunet, era puturos iar aditivul a fost doar de moment, i-a ascuns rontaitul dar nu a facut minuni.
|
Salutare.
Se spune aditiv de ulei...nu "aditive de ulei" :) Am comercializat asa ceva timp de cca 4 ani si am si folosit o parte din aditivi.... iti pot spune din experienta (ca utilizator si ca vanzator de aditivi de ulei, carburanti etc) ca la motoare (de generatie veche) de pana la EURO 1 inclusiv au ceva efect (daca uzurile nu sunt mari). Nu asteptati la de un aditiv de ulei sa repare uzura unui motor pentru ca nu exista asa ceva. Singurul lucru pe care il puteti face este sa folositi ulei de calitate (calitatea nu vine de la uleiurile prezente in reclame), sa folositi ulei adecvat anotimpului, uzurii motorului si sa respectati intervalele de schimb (asta difera de la un motor la altul, de la un stil de condus la altul etc). Sub nicio forma nu utilizati aditivi de ulei in motoare turbo sau motoare care folosesc ulei sintetic. Bafta |
ieri am fost sa fac schimbul de ulei .am asteptat dupa 2 masini avute in fata ..ultimul a a folosit 5w40 fully synthetic +additive ;) e vorba de un audi a6 tdi .
|
Quote:
Poti sa ne spui care ar fi marcile de ulei recomandate de tine si ce aditivi mai buni cunosti? |
Aditiv de ulei nu recomand mai deloc (mai ales tie...care...din cate stiu eu, ti-ai facut motorul).
Am folosit cativa aditivi de ulei (mai ales ca la unul dintre ei....citisem ceva documentatie care nu se gaseste doar pe produs.....documentatie pusa la dispozitie de producator)....efectele folosirii aditivilor de ulei sunt aproape nule. Singura diferenta este reducerea zgomotului acelui motor (asta se poate rezolva si cu un ulei mai gros fata de cel utilizat pana atunci......). Ulei.... ca si marca...Motul, Castrol (acum depinde si de motor....sunt motoare care merg bine cu anumite uleiuri). Mai toti amicii pe care-i stiu ca participa la curse folosesc motul, eu folosesc motul (intr-un HDI) etc. |
pt caprari...un kit de coilover pt suspensia fata ....arcuri cu rata de compresie variabila de 460 lbs si tot ce trebuie pt conversie.0735663079
|
1 Attachment(s)
uite si poza
|
Quote:
|
Sa inteleg (vazand poza) ca esti noul propietar al masinii lui AudioClass, asteptam sa apara; sa o stapanesti sanatos si astept sa vad stilul in care te vei ocupa de ea; sunt bucuros sa vad ca cineva se apuca de proiecte de genul pe "praful" asta.
|
La una din primele mele masini Ford cu motor V6 , mai exact la o Granada 2.3 , am pus aditiv 2+2 (nu cred ca are vreo relevanta firma insa) cu sau pe baza de teflon (parca) ... si motorul a ramas cu succesuri fara ungere sus pe partea soferului deci rezultatul final nu a fost chiar imbucurator.
Am pus si dura-lube tot la v6-uri (numarabile pe degetele de la o mana) si nu am observat nici o schimbare dramatica , dar cum tineam la motorul respectiv m-am gandit ca 1,5 mil in + sau in - nici nu ma saracesc nici nu transforma in ceva bogatas local. |
DAP despre acea masina este vorba,astazi i-am dat motorul jos,maine urmeaza aripile, poate am timop si de interior(mai lucrez la o masina), vreau sa o dezechipez toata si incet incet sa o duc intr-o stare cat mai buna. are cineva cieva mai multe piese de oldies pe acasa cum ar fi chederele de la usi, si haion?
|
1 Attachment(s)
au sosit si jantele:peace:
|
Cat au costat? daca nu is indiscret.:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |