Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

daffy duck™ 10-02-10 18:17

Re: Diverse (topic de offtopic)

again.....

https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...tr-30-m20.html

bogdy.ghetto 10-02-10 19:19

ba numai va luati de el ....cand nu ai bani nu prea poti face nimic e aiurea nu te poti apuca de nimic o arzi toata ziua pe net asta daca ai asa ca daca vreti sa-l ajutati cautatii un loc de munca. Daffy vezi ca se deschide cora aici la mn in SUN plaza vezi poate reusesti orice venit e bun nu fi fatalau

daffy duck™ 10-02-10 21:47

ms bogdy...o sa vad ce si cum....ce se deschide pe acolo....am auzit de mall-ul ala

momentan am gasit un job destul de ok, sa ma plimb cu un scuter si iau niste bani fff frumos ( fetele de pe bagnote sunt barbierite :lol: )

ne povestim pe mess

87MTX 11-02-10 01:45

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3072904)
ms bogdy...o sa vad ce si cum....ce se deschide pe acolo....am auzit de mall-ul ala

momentan am gasit un job destul de ok, sa ma plimb cu un scuter si iau niste bani fff frumos ( fetele de pe bagnote sunt barbierite :lol: )

ne povestim pe mess

zici asta de o sapt...si pana te angajezi acolo o sa mai treaca cam 1 luna...ptr ca ploaua/ninge destul de mult....mai bine iti gasesti ceva intr-un loc anume...ca la cum esti u, pe scuter dupa juma de ora esti pe jos, ori cazi ori te ia unu pe capota...oricum ti-am zis ca daca te prind cu scuteru te iau pe sus

daffy duck™ 11-02-10 06:27

lasa ma ca am io grija....si oricum....cat crezi ca mai tine vremea asta?....o saptamana sa zicem...pe urma e free la plimbat :D

Lucian_GXZ 11-02-10 08:50

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3072159)

si ce ne-ar trebuii noua de-aici? :)) toti avem blocant....

Lucian_GXZ 11-02-10 08:50

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3072129)

i-am scris deja omului pe privat... sper ca pana in 2011 sa-mi raspunda...

daffy duck™ 11-02-10 10:03

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3073764)
si ce ne-ar trebuii noua de-aici? :)) toti avem blocant....

rezerve...i think

Lucian_GXZ 11-02-10 10:42

:)) da ma... ce-ai ma... se gasesc garla blocante acum.. ca baietii cu driftu nu le mai sparg.. au sudate acum...

Evo-Jr 12-02-10 10:49

ba care i sterg posturile lu goppolicious?sa se ia de urechi si sa vina la mn sa i dau un sut in fund :D

ps:nu creca vin in za club bicoz n am bani.
o sa i iau un breloc lu a mea de sf valentin si aia e...brici :D
diseara ce facem?eu nu vin cu idei ca sunt ca cave man...stau doar prin grote :D

Lucian_GXZ 12-02-10 11:01

eu am sters posturile. pentru ca am facut impreuna o tiganie curata din threadul asta...

daffy duck™ 12-02-10 11:31

cam cand o sa aflam de intalnire????

io astept mesaj sau telefon de la unu din voi

RoByNeT 12-02-10 11:43

Eu diseara nu ajung. Distractie placuta.

DRK*DeSiGn 12-02-10 14:32

Dc sare toata lumea in capul lui daffy?Poate omu nu are banii sa dea acuma de permis,toate taxele s-au scumpit,scoala de soferi s-a scumpit si este din ce in ce mai greu sa ajungi sa dai de permis.Pe dealta parte si Lucian are dreptate daca tot te imprumuti imprumutate cu cap,o sa mergi pe jos la 40 de ani.Dar si daca isi ia permisul nu ar fi putin inutil ca nu are cu ce sa mearga.

Acestea fiind spune ii dau un sfat lu daffy: Angajeazate si fa ceva util cu bani,ca de cateva lunii bune ai cam tot fost angajat :) .

Si nu te mai imprumuta de banii sa te duci in club ca nu rezolvi nimica,degeaba te distrezi o noapte daca te chinui sa dai banii inapoi,mai bine strangi o saptamana si te duci o noaptea sa sti ca nu ai de dat banii inapoi dupa.

Lucian_GXZ 12-02-10 16:07

eu nu am baterie la telefon asa ca va rog sa luati legatura cu marius sau cu sorin

All times are GMT +2. The time now is 14:25.

- Copyright 2026 4Tuning