![]() |
|
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Belea pozele :lol: tine`o tot asa .. bafta
|
bine ca ai rezolvat frate :D tari pozele gj
si da, fa-ti prelungirea aia ca e prea prea tare |
Quote:
,mai tre sa-i cumpar un drosser,or .. something, si sa-i leg firele de la faza lunga si .. multe multe altele, mi-e tarsha ca .. tre sa ma duc cu ea la munte, si ninge.. ( la munca, nu la munte :lol::lol: oboseala ) :lol: si vin de la oradea.. nedormit si etc.. plecat aseara la 6 din bucuresti .. mi-e sa nu fac vreo prostie.. daca nu postez de la munca aici .. :lol: ganditi-va la cei mai rau |
cum fuge el pe sosele :)
|
...si cum nu da el un semn cand ii prin zona :D
|
Sunati la 112...sa ne interesam ce e cu el :D:D
|
masina e okay..
|
masina ca masina... dar tu ?
|
bai tu nu esti intreg !!
ieri seara pe stefan cel mare se aude un mare zgomot de evacuare ... dupa 2 secunde apare santos de-a latu' rau de tot ... se opreste tot traficu, o mai da o data de-a latu merge un pic drept si iar incepe ... lumea isi facea cruce intorcea capul ... el nici o treaba :D |
Quote:
|
Quote:
|
am vazut masina in actiune... si trage foarte bine ....si santos a invatat foarte bine si repede sa plece cu ea... bravo santos...
P.S : nu am uitat de rond ... perfect:D |
Frumoasa intrare ti ai facut azi pe Kogalniceanu...criminal sunetul..
|
o sa radeti si mai tare cand o sa aflati ca vineri noaptea am facut schimb cu un prieten de masini ca am fost si eu la munte...
si n-am vrut sa iau ursu, i-am luat 5`aru lui si a luat el ursu ... :) ma bucur sa aud vorbele astea.. :lol: = chiar nu sunt vinovat pentru nici unele de mai sus.. :oops: eh si dak tot m-am apucat s-o scriu s-o scriu pana la capat.. vineri.. astia de la munca plecau la munte.. venea si una care-i cam sefa pe acolo .. eu oricum aveam chef de munte.. si ne-am combinat.. in fine, n-aveam masina, l-am rugat pe marius sa-mi dea 5`u lui, sa-i dau ursu, n-a fost problema.. eh ajuns aksica.. mi-am facut bagajul si am iesit sa verific furtunu ala cu benzina.. sa nu faca figuri .. primesc telefon,de la asta,ca mai intarzie un pic, zic .. ma duc sa-i bag si benzina.. si dus am fost.. ajusese omu la mine .. am venit l-am luat, si ne-am plimbat vreo juma de ora cu ursu .. pur si simplu , magic, 1.2.3 de-a latu .. e incredibila masina, o iubesc la disperare.. e exact ceea ce-mi doream .. sa vedem cat tzine.. ca la ce noroc am .. |
aaaaahahaahha :))) ce tare a fost asta. hai acuma toarna ce ai facut si tu cu 5eru lui :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning