![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
inteleg ca n-ati vazut vt-urile cu rm-uri? /:)
|
Ba da, dar ma refeream la un VT cu jantele prezentate de kta .
|
Hai Bogdane mai zi-ne ceva,masina asta nu merita sa stea pe Pag.2 :D
|
Quote:
Am facut cateva modificari de aspect, in sensul ca i-am montat barele, pe fata am montat bara achizitionata de la Constanta si la care trebuie sa repozitionez proiectoarele(gaurile care erau deja date in bara sunt prea apropiate)..si am mai facut cateva chestii pe la interior. Nici vremea si nici timpul liber nu prea m-au ajutat sa fac tot ce imi mai propusesem pe la ea,dar am rabdare:-) Am sa fac o sedinta foto completa la sfarsitul saptamanii sau poate si mai repede,sa vad cum am timp:rolleyes2 P.S: Azi am comandat pneuri pentru spate, Yokohama 195/45 R15..putin peste 5 mil amandoua..dar arata trasnet8) |
bun asa bogdane :D:D keep up the good work
|
Nu o mai lasi fara bari ?
|
io am vazut-o azi in curte la tine la service...
parca e mai frumoasa cu bari...8) |
respect frate pentru tine! esti cu adevarat un cunoscator si dacia ta e cea mai tare din tara este clean oldschool dar cu noi rims asa ca sa rupa si sa le amintesti celorlalti ca in provincie sa fac dacii ca lumea
|
Quote:
Multumesc Cosmin,dar sa nu exageram..in momentul de fata mie nu prea imi place cum arata,dar e o chestiune de timp..MOR cand o vad cu rotile alea interiorizate pe spate:sad: |
Quote:
sa inteleg ca ai luat deja vre-o amenda ? |
nu exageram bogdane pentru cei care stiu ce e arta dacia ta e perfecta si nut-ul a zis asta si da-mi voie sa il citez DACIA LUI BOGDAN E PERFECTA! oricum deabia astept sa o vad pe 4 prezoane and riding on 15:D:D
|
9 Attachment(s)
Quote:
Azi mi-au sosit noile incaltari8):D..si cateva poze cu spatele masinii(deocamdata).. |
frumoase cauciucuri
|
De curiozitate, janta pe 13 iti intra pe spate?
SI da-mi un PM cu pretul total la gume, sunt si eu in cautare dar pentru cand voi avea si cu ce... :D Crezi ca ajungi la CT pe 2 Mai? |
splendid vine cu bara pe spate!:D....ma bucur ca te-ai gandit si la sfatul meu.de cauciucuri nici nu mai e cazul sa discut...:)
vopseste si tu unde a fost toba ca rugina aia nu da frumos si nu e nici sanatos pt babuta. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning