![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
Quote:
Quote:
Unde-s restul ? :-s |
Quote:
STREET is aici pe post de moderator fara voie z4pp - vine poate cu echipa de la constanta topser - vine poate cu echipa de la constanta si mai ajuta cu date tehnice B-99-SAA - isi "tunareste" masina luciang - ii in vacanta dar vine la brasov cu echipa de foc Edy - vine la brasov ca ii in concediu cred dar are treburi pe acasa DonT - ia picat netu sau nu mai gaseste topicul TM32CIP - ii consuma mult tico quick_5hifter - nu mai are tico dar vine cu echipa de constanta daca vine SKR* - isi pregateste boxele pt brasov sa ne puna manele aXXo - vorbeste la telefon cu cristina NON STOP si nu vrea sa imi dea si mie nr ei de tel aikman - vine poate cu echipa de la constanta sa primeasca un stiker mai micut Bj - il asteapta pe tm23cip ca nu ii gata masina no baieti:D v-am gasit o scuza la toti:twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lo l::lol: |
aXXo are dreptate, multumim si lui STREET ca ne-a scuzat pe restu :-P eu nu vin pt ca nu e gata masina, au intervenit alte chestii financiare in context (nu legat de masina), si 'nah... asta e viata. Nu stiu cand va fi gata masina mea, cand o sa vina momentul o sa vedeti, dar la meeting nu ajung.
PS: Se poate macar sa-mi aduca cineva un sticker? Ca daca ar fi dupa mine as veni sa-l iau... dar n-am cu ce... si sunt prins si cu altele... |
Quote:
Eu as veni dar am probleme cu motoru asta, daca mi-l schimb si mi-l pun pe celalalt..chiar daca arata urat masina vin cu ea asa cum e :D |
bine baieti gluma ii gluma
dar totusi cati suntem? |
Gluma-i gluma, da n-o fost buna aia cu consumu.
Daca ai avea ocazia sa mai pui vreo 40-45 cai pe masina,hai si un intercooler, nu ai fi amanat asamblarea motorului si poate sa ratezi un meeting ? Uiti ca am si SPE'u cu care as putea veni ... ;) |
Quote:
|
daca pana in data de 10-12 nu se anunta 3-4 participanti se anuleaza intalnirea:!:
|
Quote:
Acu am vorbit cu cineva si luni incerc sa pun motoru sus si s-o pregatesc...poate nu ajung vineri si ajung sambata ..nu pot sa fiu sigur 100% |
Quote:
sau calendarul meu nu ii bun?:lol: nu ii vorba de tine sau de x sau de y ii vorba de TOTI anul trecut am avut scuza ca a fost prima si nu stiam cu ce se mananca dar acum daca nu participa 3-4 masini nu are rost. pe deasupra nici matiz club nu sta mai bine. P.S. tie trebuia sa iti trimis niste poze dar... batman:lol::oops: |
1. STREET
2. Axxo 3. luciang altcineva? |
Quote:
|
Quote:
E clar... Tind sa cred ca n-o sa mai fie nici un meeting.. :| |
Quote:
si suntem 5..am vazut ca mai sunt si niste baieti din Brasov care probabil o sa vina..mai sunt cei de la matiz club...plus invitatiile de pe masini... Macar ceva mic sa iasa...asta e la toate cluburile sa intamplat asa prima oara..au fost cativa si dupa tot mai mult ...tot mai mult |
Daca nu o sa fim mai multi asta arata seriozitatea "Clubulul" vreti numai autocolante si siteuri dar la intalniri nu participati... ***
ma duc eu cu luciang si cu axxo daca mai vrea :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning