![]() |
Re: Masina Mea ..!
Quote:
|
wow ce de raspunsuri! ms mult baieti! acum sa vad ce fonduri se aproba si daca se aproba ceva in sensu asta... :lol: ms inca odata.
|
24 Attachment(s)
Quote:
CAM TARZIU PUN POZE DAR NU AM AVUT CAND ..... PASII PT A POLISHA JANTE ALIAJ USOR AR CAM FI ASA IN CAZUL JANTELOR MODULARE SE DESFAK SURUBURLE SE INALTURA MIEZULE(FLOAREA) INCAT SA RAMANA INNELBARREL GOL se da cu spray curatator vopsea ,kromofag sau orice alt inalturator vopsea APOI SE TRECE LA SMIRGHEL INCEPAND D ELA 360 600 800 1000 1500 2000 360 IN CAZUL ZGARIETURILOR MAI ADANCI;) APOI CU PASLA ROTUNDA (Ambient ) surub lung (gospodaru) si bormasina se trece la operatiunea polish cu cele 2 batoane din poza IN CAZUL SURURILOR IDEAL AR FI BAIA DE CROM DAR MERG SI PREGATITE VOPSITE SI LACUITE;) PRIMA DATA SE DA CU CEL MARO APOI CEL ALBASTRU, MARO E MAI ABRAZIV ALBASTRU MAI FIN;) EFECTUL ESTE GARANTAT NICI O ALTA SOLUTIE NU MI SA PARUT MAI BUNA CA CELE 2 BATOANE:arrow: SUCCES SI SPOR LA TREABA DAK NU REUSITI VA AJUT CU PLACERE |
11 Attachment(s)
Quote:
Eu am fost foarte multumit :D Inca o data multumesc Teo de ajutor :oops: ON:arrow: Diamond Silver on last steps!:arrow: Restu` e CanCan! :paper: . |
Quote:
|
Pff acum inteleg de ce le'ai facut aurii...cum o sa dea jantele cu culoarea masinii ... = :censored:
|
foarte frumoasa,felicitari sharky
ps.ete ca nu sunt singuru care nu am somn la ora asta :D |
Bravo Sharky, felicitari! Se vede ca lucrezi intr-una la ea dar sunt sigur ca o sa iasa ceva frumos. Stima!
|
Perfect, ma gandesc ca din moment ce o vopsesti e gata, nu mai ai de facut nimic la ea, abia astept sa o vad pe drum!
|
frumoasa masina ... misto culoarea ... deabia astept sa o vad pe strada :) 8)
|
1 Attachment(s)
o simpla achizitie.doar o poza momentan.
|
Felicitari Foin pentru masina !!!! Stiu ca ti`o doreai demult ! sa ai parte de ea
|
1 Attachment(s)
Si a mea caruta :)
|
foarte frumoasa ZZZ-ule :* sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
Ms :* |
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |