![]() |
Re: Club astra bertone
12-13 iti ia 1.8 in bucuresti. Povesti dastea cu 12l/100km la 2.2 sunt adevarate doar daca te uiti in computerul de bord. Si la mine imi arata 13 si consumul e undeva pe la 14-15. 1.8 e foarte bun dupa parerea mea,daca nu vrei cine stie ce performante. Din ce am auzit ar avea ceva probleme la tacheti, devin zgomotosi. Am un prieten cu un bertone de 1.8 si e multumit de el, nu a avut nici o problema de 1 an de cand il are. Mai stiu bine o vectra b2 cu motorul asta si nu a avut nici o problema. Daca o tii sa arate frumos si nu vrei sa o rupi la liniute e parfum. Mare grija la filtrele sport sa nu o dai in balarii si la evacuare daca te referi doar la scos intermediara si schimbat finala,nu faci mare lucru. Mai bine il pastrezi stock sau iti iei direct turbo
|
ms de informatii , stiu ca nu e mare lucru da adunate cap la cap cip filtre si inlocuit intermediara si finala 20 de caluti tot scot
|
aa si in brasov nu cred ca imi va lua mai mult de 9% la mers normal maxim 2800rpm , am avut o fabia de 2.0 si imi lua 8.5 la mers normal in bv si in bucuresti intradevar 14
|
Am mai postat in spate undeva despre motorul 1.8 pareri. Este foarte bun, e considerat de multi drept cel mai fiabil motor de la Opel pe benzina. Ca si consum, este oarecum ok, sub turbo. Ca si performante este undeva aproximativ cu cel de 2.2. Are distributia pe curea deci o sa ai ceva mai mult de cheltuit per total decat la un 2.2 insa va iesi mai bine la capitolul consum si impozit.
Nu iti recomand sa schimbi mare lucru pe el si nu te gandi ca scoti 20 de cai din el, nu e valabil. Realist ar fi un 10 cu admisie schimbata si evacuare +soft. |
Probleme cu 1,8 nu sunt .....
Eu am un 1,8 si singura problema care am avuto la el a fost un senzor de axa cu came (cand am sch distributia cel vechi era copt de la caldura motorului si lam schimbat lam pus original 35o ron si gata :) Np :P Legat deconsum asta e12 13 asta pt un motor de 1,8 eu zicca e bine daca optai pt un 2,o turbo atunci e altceva.\ |
POZE DE LA INTALNIRE DE DUMINICA CEVA??? SAU NU A MAI AVUT LOC???? :)
|
A avut loc dar ne-am luat cu vorba la un pahar de Cola ca sa nu mai vorbim ca ne-a batut soarele in cap si am uitat sa facem poze. Data viitoare ca poate mergem la un gratar pe la vreo padure unde e mai racoare.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am participat eu.Iata cateva poze:
|
tari pozele
|
Quote:
|
gabi_ bertone, ai vreo inregistrare la sunetul pe care il produce finala de carbon ?
|
Quote:
|
gabi_bertone: cine sunt tipele? fa-mi si mie cunostinta macar cu una...
Legat de 1.8..iar ati luat-o pe aratura, fratiilor, nu va mai luati motor de 1.2 si sa il duceti la 300 HP ca e de domeniul SF, vrei multi cai putere iti iei orice motor cu turbo din fabrica sau va place voua sa aruncati cu bani sa aveti 15 HP in plus??? Respect PS: nu mi-o luati in nume de rau.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning