![]() |
|
re: Club Ford Capri
deci 1,3 l de sierra tre' sa caut... mc mult... am inteles ca pt omologare nici pozitia suportilor motorului nu trebuie schimbata... pe langa multe altele...
|
pai la Ford se potrivesc suportii masinii cu orice motor din gama de motorizare Ford.
Deci u cum ai V4..ai nevoie de suporti de Capri pt motor 4 in linie....pt acel 1.3 de Sierra:wink: |
Quote:
|
pai la 64 CP e de 1.5, oricum...si asta e o varianta, macar e ceva clasic, le pika ochii la RAR knd vad 2 pistoane de-o parte si de alta, cum patit eu cu clientii la capra mea :oops: :lol: :lol:
carb, piese, fise, delcou, orice alta piesa poti pune/inlocui de la V4-le tau :wink:, doar pistoanele difera din cate stiu..poate si arborele dar bielele sunt aceleasi la orice V4/V6 iar restul sigur sunt la fel :D |
tot am zis ca vin la Covasna da' m-am intins cu inscrieri pe la facultati, cu examene... n-am avut, din nou, timp... oricum, am o scurta pauza pan' pe la mijlocul lunii august si sigur vin... nush cat de bun o fi motorul ala, si la cat ma pricep eu... tre' sa caut un mecanic ceva pt treaba asta
|
oricum TZG, sa stii k u cu scolile astea numai pierzi fata de capra ta :wink:
ori te tii de scoala si lasi capra de-o parte, ori vezi u k nu prea vor ele sa se pupe :-P |
nu ma las de niciuna... timp imi fac... dar degeaba ai timp cand n-ai bani:D
|
[QUOTE=florin_cars;1012690]
Totusi...eu mai vreau o capra MK I...dar n-ash da 2.000 Eurokoi doar pe niste fibre de sticla pana nu as avea o mecanica impecabila si demna de FIBRA respectiva, pe bune acuma :-) Oricum..pana acum doar Silencer s-ar putea mandri cu acel kit...show & go(speram si GO :twisted: ) iar tre sa stabilim cum e cu show & go? cand isi termina taticu dascalu cossu il cooptam sa mai faca cateva, ca o sa fie tatic, si pana atunci nu strica daca punem un kit de eleanor desi, sigur nu o sa existe, ba chiar, eu sunt 75% chitit pe un x-pack. deci, pana la turbo si v8 pur sange, io am o masina de scos la linie, tine foarte bine 2.3 pana cand o sa aibe ce sa miste unu mai mare. |
Quote:
|
imi place de tine, dai vesti bune. acu, io nu am inteles daca kitu e pt mk1 sau mk2/3.. ma poti lumina?
|
MK I :wink:
|
Quote:
|
ala e x-pack-ul pentru MK II, iar cel pentru MK III este asta: http://cgi.ebay.co.uk/Ford-Capri-V8-...QQcmdZViewItem
|
eu zic ca e cam kitch faza cu chitul asta pentru mk1... de ce sa semene cu "Eleanor" cand ala era mustang iar asta e capri... eu zic ca daca tot vor sa faca o afacere din asta ar putea face kituri diferite, mai multe modele... eventual sa faca si nishte aripi de mk1 din fibra de sticla,si-asa ruginesc :) eu stiu... buze pentru umflat aripile,eleroane,prize de aer... cred c-ar fi mai profitabil...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning