![]() |
Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani
Quote:
|
iti dau ID meu de mess ca nu stiu sa pun poze
vn04zdx |
1 Attachment(s)
cine este interesat de asa ceva...?noi noute...;)
|
Sunt de coupe sau sedan ?
|
|
Sunt vechi astea cu Ken Block la subaru.. Abia a semnat cu Ford. Sa vedem ce scoate cu ei acum..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu mai rade atata poate te ingrasi de la atata ras...;)
|
De vanzare
JANTE : Brock B21 Whyte Pearl pe 17 , 4*100, 7.5 J , ET 35 , PRET : 400 euro FLANSE 4* 100 de 3 cm cu tot cu prezoane de prindere , PRET 1 mil SUSPENSIE pt renault megane 2.2 : Arcuri : gri , H & R : 40 – 40 , , Amortizoare : KAYABA sport , PRET : 250 euro EVACUARE : toba intermediare Borla , toba finala Borla , PRET : 6 mil FILTRU DE AER universal : RAID de carbon , PRET : 100 euro PRESURI : Renault Sport , PRET 1 mil GRILE de la megane RS 2.2 , PRET : 2 mil --nu mai scad un ban -- telefon : 0769.496.345 0753.77.44.20 __________________ 1.6 cu imbunatatiri id mess: vn04zdx |
Salut.
Cine ma poate ajuta si pe mine maine dimineata la ora 8 sa-mi caut niste piese? Ideea e ca mi-au ramas sabotii blocati pe una din roti si trebuie sa cumpar alt set, dar la ora 10:00 trebuie sa fiu la servici.Poate merge careva cu mine pe la cateva magazine sa-mi caut piesele?Nu am cu ce ma misca si sunt presat de timp. Raman dator.Mersi anticipat. |
Nu am somn ! Eu sunt ca robotu ...
Plec dimineata si vin noaptea ... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning