![]() |
Re: discutii Satu Mare
S-a mutat pe Amatiului ? Noutate pt mine. Se vede ca n-am fost demult acasa, si nu mai stiu care-i miscarea pe acolo.
|
piata de masini nu mai e pe magnoliei de vre 2 ani. acum e la intrare in satul amati unde a fost inainte targul de animale
|
VA ASTEPTAM LA TUNING FEST MARGHITA IN DATA DE 20.10.2012
Va asteptam la primul eveniment de acest tip organizat in Marghita care va avea loc in parcare noului strand Program: 10:00-Deschidere -Expozitie auto si posibilitatea de a face poze cu masinile expuse 11:30-Drift(Debretin) 12:00-Concurs indemanare auto(runda I) 13:00-Spectacol de dans cu trupa Clevers -Drift(Oradea BMW BH 04 ARO) 13:30-Concurs indemanare auto(runda II) 14:30-Drift(Debretin) 15:00-Concurs best exhaust sound(cel mai tare esapament) -Concurs best audio sound -Concurs best burn-out Intrarea este libera atat pentru participanti la concursuri cat si pentru spectatori Va asteptam cu drag ! https://www.facebook.com/events/43295...an_user_joined NR DE TELEFON PT DETALII 0740479826 |
salutare
avem noi in sm ceva capri mk3? parca erau cateva nu? sau unde gasesc piese daca stie careva? |
5 Attachment(s)
Marghita
|
Nicule arata fortza ursu,baga si ceva filmulete sa auzim si motoru:)
|
https://www.youtube.com/watch?v=fdJHUgnaQpo
https://www.youtube.com/watch?v=_o5gp...hannel&list=UL doua filme de la marghita :arrow: |
1 Attachment(s)
poza de familie WSP & URS
|
frumos frumos...
|
se dubleaza jante aici in sm?
|
Quote:
|
Quote:
|
duble pespate,ca la camion :?:
|
Quote:
ii prea mare cuplu la masina si nu stiu cum sa ajunga la roata...da uite ca am gasit solutia:))) cum arata un capri cu roti duble pe spate?:> |
Vand cauciucuri pentru competitii dupa cum rumeaza:
- 1 set slickuri FEDIMA pe 15" (compozitie tare), uzura aprox. 10 % - pret : 1.600 lei/set - 1 set slickuri YOKOHAMA pe 15" (compozitie soft), uzura aprox. 20 % - pret : 1.600 lei/set - 1 set semislickuri YOKOHAMA PARADA pe 15'', uzura aprox. 10 % - pret : 600 lei/set Toate seturile sunt in stare excelenta, pot fi folosite si in regim de concurs cu toata increderea. + mai am un set de cauciucuri de iarna (de strada) tot pe 15'' folosite doar o iarna in regim de strada - pret 400 lei/set Seturile sunt formate din cauciucuri identice cu uzura egala si nu prezinta rupturi, respectiv nu sunt arse (au fost folosite pe un 4x4). Motivul vanzarii : datorita etrierilor mariti nu mai incape roata de 15'' fiind nevoit sa trec la dimensiune mai mare, deci nu mai am ce face cu aceste cauciucuri. Preturile NU sunt negociabile. NU livrez prin curierat (pentru a nu lua teapa cu transportul). Cine e interesat, vine sa le vada cu vanzare la fata locului. Rog doritorii sa ma contacteze prin email : [email protected] |
| All times are GMT +2. The time now is 04:00. |
- Copyright 2026 4Tuning