Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
Originally Posted by DOHC16
(Post 2849367)
Posibil a luat jet de la ala pt care te a lasat si vrea sa se intoarca la tine , tine o aproape si cand o prinzi da cu ea de pamant , umileste o ca merita , 100% daca te razbuni te vei simti mai bine dupa .Nu e bine sa te razbuni dar cine merita ,merita si carpa aia merita .Bafta !
Cu Stima Azazel
|
nu are rost sa te razbuni , asta arata ca iti pasa si te intereseaza de ea. tu esti back-up este de siguranta
Quote:
Originally Posted by 73dy
(Post 2849492)
pfff...asa e...aveti dreptate...ea deja incearca sa vorbeasca cu mn ca si cum am fi fost amici dintotdeauna...pur si simplu nu mi dau seama ce urmareste...cu ala e de fatada...se vede clar...oricum...mi se rupe....nu mai simt ce simteam pentru ea...a avut ea grija de asta...
|
stii cand iti dai seama ce valoare a avut un lucru pentru tine ?
CAND IL PIERZI ;)
tine minte asta
Quote:
(Post 2850953)
revin cu noutati...m-a sunat o fosta prietena a ei...stiu ca ele 2 se urau de moarte si inca se mai urasc...ea mi-a propus sa ne razbunam pe ea...sa accept?sa fie tzeapa?ce ziceti...
|
ai putea sa faci alta treaba , sa iesi cu aia sa vezi ce vrea ( daca e buna ) si apoi ... ( constinuarea mai jos ;) )
Quote:
(Post 2851429)
exact:D indiferenta...aseara am primit mesaj pe la 1 jumate de la ea...zicea cam asa:"Te iubesc...mi-e dor de tine..." si nu i-am raspuns:D
|
nu ii raspunde , sau poti sa faci ceva mai frumos , trimite mesaj inapoi cu numar gresit , sau IGNORA-L total , pentru ca se joaca cu mintea ta , cu sentimentele tale ;)
Quote:
(Post 2851432)
ms mult de sfat...se pare ca am inceput deja sa nu mai am tangente cu ea...in afacerea cu prietena ei nu ma voi baga.sper sa fie bine
|
ai putea sa faci o treaba cu prietena ei , in loc sa te bagi cu ea , sa te bagi IN ea :D
success
|