![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
ooo da !!! i-a povesteste tu putin...cum e treaba cu mertz-ul ?:lol:
|
Sprinter :pelvic_th
|
1 Attachment(s)
Juke box intr'un bar dinspre Roman. Sper ca se intelege playlistul
Poza e facuta PE FUGĂ, pentru ca veneau dupa noi cu furcile :rolleyes2 |
De asta zicea Marius că era să luaţi bătaie :lol:
|
Ce panarama:))
|
ooo da !!! pentru poza asta era sa ne-o luam pe acolo :rolleyes2
|
Am fost in weekend la Vatra Dornei ca pasager a Seatului Cupra care il stie majoritatea lume..Ne-am dat ne-am simtit bine..am venit cu 2 cupe de la Expo..In rest..Pacat ca bc e asa mic..
|
Quote:
|
Quote:
Prin fundul pustietatii fata de oras...si aia te inspaimanta:)),ii vezi cu topoare dupa ei |
salut....ma intereseaza si pe mine un kit kompressor pt un bmw ...dak stie cineva de unde pot cumpara ??
|
pune mana si vrb cu BOGNOSS - el este mecanic de BMW in special - si se ocupa si de modificari si tuning PROFI.......................................tsalut !
|
merge careva duminca asta la targu secuiesc la curse pe 402metri sau sambata-duminica la sibiu la expo?
|
Cred ca merg eu, ZOZ si Silviu Tun..
|
HAI CU TG SECUIESCCCC :twisted::twisted:
|
Quote:
Salutari Bacau:D |
cristy , voi mergeti la sibiu nu? focs cu cine vii la targu secuiesc?
|
La Tg Secuiesc merg..
|
Am si eu o intrebare...ore se mai poate inscrie masinile cu volan pe dreapta in Romania???
|
pai inseamna ca ne vedem in onesti si mergem cu totii.presupun ca inca nu stiti la ce ora ajungeti in onesti.ce stiti despre inscrieri , se fac la fata locului sau online?cu ce masini veniti?
|
Habar nu am cu ce masina..Venim doar sa ne uitam la 402m..nu ne inscriem...Nu stiu exact cand si cum plecam
|
Nu merge nimeni din Comanesti la tg secuiesc?:D...as vrea sa ajung si eu,pun bani de benzina nu e problema...doar sa fie cineva sa ma ia:D
|
boys help pls ! am nevoie rapid de o recomandare la un tapiter bun in piele sa schimb pielea la 2 scaune fata la o masina ... eventual si volanu... astept recomandari de alea bune URGENT ! merci anticipat.
|
Nu merge nimeni singur la tg secuiesc???pun bani de benzina nui problema :D
|
Quote:
ALA DE LA AUTOGARA dar nu prea are timp etc sau mai e unu pe bucegi pe la mijloc lucra bine |
Quote:
|
Quote:
|
Ki megy A Kézdivásárhely ? Miért vesz részt Bacau Car ? :)) aka ando targu secuiesco !
|
Quote:
5. csak a haladó autó show Kézdivásárhely, ki azt fent is említettük, és az előző oldalakon Kisses oricum in tg secuiesc nu e nevoie .... se vb limba romana fluent |
noi la 9:jumate plecam de la benzinaria Moll din Onesti....daca mai vine cineva din bacau anuntatima va rog la 0749983761...
|
9 Attachment(s)
Targul secuiesc 29 august 2010, vreme mohorata, a si plouat, si un mic incident la sfarsit, cateva imagini de la eveniment:
|
Felicitari Andy pentru locul 3 la categoria ta(2000W) la Targu Secuiesc...Spor la treaba in continuare...
Locul 2 pentru un onestean la categoria 6000W , pentru Radu cu Passatul... Weekendul asta merge careva la Zilele orasului Covasna , la liniute??? |
Quote:
|
Merci Andrei pentru urari,sunt foarte multumit de imbunatatirea scorului,numai din inlocuirea HU-ului, mai ales ca incintele mele nu au fost gandite pentru SPL ci mai mult pentru muzica si aspect.Ma bucur si de premiul 1 luat pentru Best Audio Setup,si cred cu mici modificari la componentele sistemului voi mai urca putin cu dB
|
Felicitari tuturor care au reprezentat judetul Bacau...la Piatra neamt la Romania-Albania vineri nu merge nimeni???...o mica intrunire sa zic asa:D
|
Quote:
Oricum o sa renunte la cele 2 difuzoare , adica cele 2 difuri de la Ground Zero , Nuclear 12 SPL mai exact , si o sa renunte si la a participa cu passatul...Din octombrie va pune pe Corsa 2 difuri de la GZ , 18 SPL , cele de 46 de cm diametru , impreuna cu 2 baterii PowerCell 4500 , cu 2 statii 1.8000 de la GZ , cu cuiperca pe post de evacuare si cu Wall.. |
Quote:
|
Felicitări Andi :)
|
felicitari ! la mai multe :-)
|
2 Attachment(s)
asta e pt Aleks: Uitate la PLM-ul de pe portiera... :rolleyes2:shock: