![]() |
|
Re: Club ESPERO
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bravo, a iesit misto....dar mi se pare mie sau nu este suficient loc sa te urci in masina, parca nu se ridica suficient ! Oricum, a iesit super... |
si eu care credeam...ca n`am pasarele acas`...dar tu ma`ntreci:))
bv`o iti merge "bibilica"...asteptam produsul finit...oricum sunt foarte incantat;) |
bravo johny,imi place cum arata masina si cred ca o sa fie si mai bine dupa ce i acoperi gaurile si o vopsesti;)
in alta ordine de idei,ieri i am facut si eu distributia si ce am gasit acolo...:shock:m a luat capul!rolele toate varza,curelele la fel,termostatul numai inchidea si d aia am tremurat toata iarna!:lol:si k sa fie treaba ca lumea,nici nu era la punct era un dinte mai in fata si v am tot zis k imi tremura ca piftia...acum,alta viatza;) |
Nu are cum sa fie adevarat! parca prea repede... totusi ajunsese la 300 la ora... :shock:
|
Quote:
|
Quote:
Erau pe Dyno banditii....:))) Nu prea se misca masina , ceasurile erau prea fixe si crestea mult prea repede in ture... |
Chiar nu stie nimeni de unde sa iau si eu o usa dr spate culoare bej ?
|
Quote:
|
Pai saracul Robert...putea sa isi ia 10 portiere de la dezmembrari de alta culoare...Insa el vrea bej, tocmai de aia nu si-a luat.
Ce ziceti, cum ar arata un DVD cu ecran retractabil care se prinde pe plafon si se da jos pe verticala ? Am un prieten de la care l-as putea lua si inca stau pe ganduri . |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cam asa arata DVD si ecranul de plafon...Au si telecomenzi fiecare, dar nu le am acum :P
|
super tare proiectul cu lambo doors.....ceva unicat pana acum la noi cu espero.
an avut si eu pana acum 2 luni unul albastru, dar a trebuit sa il vand ca am plecat in Iordania......sa vedeti aici ce nebuni sunt arabii la tuningin..... ce jante cromate si spiolere au astia te doare capul..... johnny23 bafta cu proiectul ;)) ... |
hai noroace fratilor pe cine int urmatoarele sa scap de ele din garaj :D ca stau acolo degeaba in loc sa se foloseasca alti de ele
tapiterie scaune + bancheta ( scaunul dupa stg e rupt nitel dar se sudeaza imediat nu e fisurat mult ) = pe forum se vinde 5-6 mil ca sa ajut si eu ca stiu cum e sa nu ai bani - 250 lei pompa benzina cumparata de 7 luni - 80lei proiectoare ca noi aproape 80 - lei cine le vrea pe toata 400 lei mai mult decat pomana imi ocupa locul in garaj si nu vreau sa moara acolo :D fast2you1988 |
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning