Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

ct11lyv 05-04-08 10:11

Re: Constanta - Accidente

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 1466730)
eu am 2 personalitati ... una cand sunt eu recalcitrant si gata sa sar la gatul oamenilor , cand imi bag p..a foarte des ... si a doua personlitate care am aflat mai nou de ea , cand sunt cu prietena mea , cand nu injur , nu sunt violent , ascult radioul :) si zic ca viata e roz .. iar cand retardatu facea asta eram cu ea in masina ... dar poate o sa fie si data viitoare cand nu o sa mai fie si ea cu mine, atunci sa il vad pe retardat :twisted:

asta a fost tare :) bv ;) daca merita dale box :D

vizal 07-04-08 01:05

bunnn....si unde a pocnit-o?

CT-05-UST 07-04-08 01:09

la delfinariu
in statie cum vii din mamaia:)

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 1467039)
asta a fost tare :) bv ;) daca merita dale box :D

aseara veneam linistit spre aqua si cand ajung la dobrogea mergand pe banda 1 un jegos cu un parci de dacie mult mai naspa ca a mea pe banda a doua trage dreapta de volan mai avea un pic si ma pleznea ma bag in paralel cu el imi bag imi scot ma bag in fata lui si mi-am continuat drumul incet ...el ce face ii da in gura trece de mine si imi arata un degetel si se tot duce am vrut sa ma duc dupa el da mi s-a facut lene si am venit la aqua poate apare si el ...dacie visinie din 1900 toamna ct-...-ucw il stie cineva??

-=X-Team=-82-MDN 07-04-08 02:23

oho ... i`a dat`o bine rau la stalp

CT-05-UST 07-04-08 03:31

radiator spart baterie sparta bara masca tot botu ....cu model de stalp destule airbag sofer etc etc

c0a 07-04-08 14:59

porcule , e un tovaras de-al meu , scoate si tu pozele te rog ca nu-i plac fazele astea

CT16MSI 07-04-08 15:32

bagatori de seama care raman anonimi si fara importanta incearca sa se faca remarcati, drept proba..postul de mai sus, unde asa zisul sau "prieten" expune problemele si dramele de zi cu zi ca sa fie si el bagat in seama de "baietii smecheri".

Ingerasul99 07-04-08 15:34

smecheri sunt prosti, sper sa nu mi se stearga postul.

CT-05-UST 07-04-08 16:27

coa si msi spun o data si atat 1 i-am zis aseara ca ii apare masina pe forum nu i-am zis ca eu da urma sa vada ....si care e prb crezi ca sunt singuru care l-a vazut??... si dak a dato de stalp ce??

si acum inca o intrebare cine a sters postul cu pozele si de ce....asa de curiozitate ....

YZF-PWR 07-04-08 16:43

v-a inebunit calu care e problema daca se fac poze la accidente , bagati-va mintile in cap ca pana la urma din 1000 de accidente tot ies 4000 de poze , e un simplu accident baiatul a vazut si a postat , nu mai faceti atata zarva mare pe o chestie asa stupida cand oricum au trecut multi si au vazut , nush dc sunteti copii si va certati , in fine , postu a fost sters.

c0a 07-04-08 18:37

nu are legatura una cu alta dar omu si asa are multe pe cap , e cam de *** sa-si vada pe net poze cu masina infipta-n stalp si nu stiu cate comentarii pe langa ba da a infipt-o bine etc. poate tie iti place sa pui poze cu masina ta pe toate forumurile , el nu e genu. nu cred ca a fost nimeni copil aici , a fost o simpla rugaminte mai ales ca porcu il stie din cartier..

Bogyciu 07-04-08 19:41

Stie cineva de Celica alba de la Street Vision, am vazut la TV ca a iesit cam sifonata dintr-o intersectie... 8)

ERY 07-04-08 20:32

Eu am admirato azi....parea foarte intreaga si la locul ei...nu cred ca mi s-a parut.

vizal 07-04-08 20:40

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1471839)
Eu am admirato azi....parea foarte intreaga si la locul ei...nu cred ca mi s-a parut.

dauna totala:arrow::arrow::arrow:R.A.T.C.

ERY 07-04-08 21:04

E pe dracu....eu am vazuto pe Cpt.Dobrila Eugeniu....pacat de ea dc este asa cum ziceti voi...:(

All times are GMT +2. The time now is 11:08.

- Copyright 2026 4Tuning