Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

ph87gms 26-07-06 22:15

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all
cea mai iesit in seara asta??...sau atzi stat la vorbe la sala si pe kolt si atat??...sorry k n`am mai stat dar am fost sa fac o krte...si n`am mai fakut`o...si mi se strikse si dispozitia...as usual...knd sunt prosti in zona...adik aprox in fiekre seara!!...sau poate ati mai dat vreo tura de oras:))...vb maine...va ashtept maine pe la strand kre poate sa vina:))

mai kraven ... am stat la sala ... :) si unde la strand ... ce strand

Gykutzu si atatt 27-07-06 01:48

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all
cea mai iesit in seara asta??...sau atzi stat la vorbe la sala si pe kolt si atat??...sorry k n`am mai stat dar am fost sa fac o krte...si n`am mai fakut`o...si mi se strikse si dispozitia...as usual...knd sunt prosti in zona...adik aprox in fiekre seara!!...sau poate ati mai dat vreo tura de oras:))...vb maine...va ashtept maine pe la strand kre poate sa vina:))

nu ai piiedut mai nimick decat vreo 3-4 sticle de bere,imi pare rau ca nu ai mai facut cartea si la strand No tengo Dinero
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kraven_4_all 28-07-06 06:50

n`are nik gigule!!m`am consolat cu kteva lacrimi ale lui Ovidiu!!!dak voi ati avut blondele alea 3-4:)...strandu s`a dus...next time...probabil dupa mare...kred...poate vine si drink team:)...

ph87gms 28-07-06 09:34

sa zici si tu la toti nebuni cand plecati la strand:-P

Gykutzu si atatt 28-07-06 15:26

Pai de plecat a plecat doar el mha a facut anunt da trebuia sa fim mai prompti!!next time Kraven ;) ;) ;) ;) ;)

ph87gms 28-07-06 17:09

Quote:

Originally Posted by Gykutzu si atatt
Pai de plecat a plecat doar el mha a facut anunt da trebuia sa fim mai prompti!!next time Kraven ;) ;) ;) ;) ;)

TE Rte rog si HZR

Gykutzu si atatt 29-07-06 14:59

Bha da liniste mai e pa forum!!!:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

Vibe 29-07-06 15:31

Se pare ca mi-ai luat-o inainte... exact asta vroiam si eu sa zic... Nush ce se intampla cu lumea pe aici :) .... probabil e prea cald :D

Gykutzu si atatt 29-07-06 15:33

Hai un dus rece si postati :lol: :lol: :lol: :lol:
Prea e liniste asa!!

ph87gms 29-07-06 16:02

Au mai obosit si lumea la calculatoare... unii se scalda .... unii muncesc.... :) ... si ce a fc Taz aseara

tng 29-07-06 16:39

ce a facut?

Pitu 29-07-06 17:21

Quote:

Originally Posted by tng
ce a facut?

taz vs. nebunu (matiz)
a castigat matizu :))

T@zMania 29-07-06 17:32

eu am ambreiajul bulit si filtru de aer infundat,plin de praf....promit ca imi iau revansa......apropo....am o mare surpriza ptr voi diseara.....:)pe la 8.30 sunt la sala;)

Pitu 29-07-06 18:05

taz ti ai pus turbo ?

ph87gms 29-07-06 18:15

Quote:

Originally Posted by twwety
taz ti ai pus turbo ?

sa nu zici k ai nos...:) sau te`ai vopsit bordul ... sau .... te`ai fc aripi k la Taxi3 :D)

All times are GMT +2. The time now is 09:26.

- Copyright 2026 4Tuning