Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

AnDrEiCa 20-11-11 09:55

Re: My KYS !!

Nu e nimic de reprosat la masina asta.Absolut superba! FELICITARI inca o data!

valy1233 20-11-11 18:23

lipseste air ride :>

sau eventual ta-technix care e mult mai ieftina

Alex30 20-11-11 18:41

Nu cred, defapt sunt sigur ca nu se incurca Jokeru' cu dastea ieftine gen Ta-technix :). Vine si ala la anu' :D

SV25MBN 20-11-11 19:29

TA-technix e daca vrei sa incerci sa iei o curba si masina sa mearga drept. :) Nu se merita.

minimal.madness 20-11-11 19:56

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 4728530)
TA-technix e daca vrei sa incerci sa iei o curba si masina sa mearga drept. :) Nu se merita.

gresesti :)
sunt multi posesori de masini cu suspensii de la Ta Technix care sunt foarte multumiti.

cangri 20-11-11 20:24

Dar dar celelalte masini nu sunt Logan.
Ca un defect de fabricatie Logan nu are amortizoarele pozitionate prea bine.Orice posesor de Logan poate sa confirme ca atunci cand brachezi rotile la maxim acestea au tendinta de a nu se mai rotii datorita pozitionarii.:sad:

B-61-KYS 20-11-11 22:31

Sa raspund pe rand :)
@ Andi - din pacate masina va sta afara, in bataia frigului :( Nu am un garaj unde s-o duc si in plus, iarna mai mesteresc una-alta la ea . Alfel o duceam la tara si aia era.
@MBN - da..am profitat putin de frunzele de la Polivalenta:) Multumesc
@alex30 - :)) Buna gluma si era perfect daca puteam in realitate sa se realizeze ce ai spus...din pacate..
@minimal - Multumesc man
@Razvanel - mersi frumos. Ma bucur ca ti-a placut !
@andreica - mersi !!
@All - despre suspensie pot sa va spun faptul ca nu se preteaza sa folosesc nici una de pe piata: nici KW si nici TA Technics din urmatoarele motive:
1) eu circul oricum la -7 cm mai jos ca o masina stock (atat kw cat si TA , au maxim -8 cm posibilitate de a lasa masina)
2) amortizoarele sunt scurtate si intarite de aceea pot circula fara probleme chiar si cu bagaje in masina si chiar sa iau denivali. Cu orice suspensie reglabila nu as putea circula la fel de jos intrucat amortizoarele lor sunt mult mai moi decat ceea ce am acum si altfel as atinge, cel putin pe spate f mult. COncluzia este ca daca as folosi reglabila, as fi nevoit sa circul 90 % din timp mai sus decat sunt acum, ceea ce nu imi place deloc.
Pentru la anul am multe in minte, insa trebuie sa vad cu ce incep si pot duce la bun sfarsit.
@cangri - posibil sa ai dreptate. Nu am intampinat pana acum problema asta insa stiu ca Loganul are oricum multe minusuri cand vine vorba de suspensie..

SV25MBN 20-11-11 22:48

O sa te rog daca vrei sa-mi lasi un pm unde ti-ai facut amortizoarele.

bodyn 22-11-11 17:51

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4512671)
nu....am adus un mic aer de veselie masinii :)

de unde ai achizitionat autocolantul?

B-61-KYS 22-11-11 18:37

Nu este autocolant. Sunt mai multe stickere lipite ... - "sticker bomb " !

ynp_46 24-11-11 00:59

Nenea, nenea, pui airride?

alex_77_marius 24-11-11 19:19

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4726169)
Pai pentru asta se numeste club si pentru asta faci deplasari ...pentru distractie !!!

Astazi,am profitat de ziua frumoasa si i-am facut ultimele poze masinii, in pe acest an, forma actuala.

Enjoy !

Superba masina :D

P.S Sa-ntelegem ca anul ce vine ne vei surprinde din nou cu idei noi?

B-61-KYS 24-11-11 21:24

3 Attachment(s)
GARANTAT!!!!! :)

m-am jucat putin si cu pozele....!

GopPo 26-11-11 19:52

nasule ti-am gasit topicul si dupa 10 pagini miroase a creier incins de cat am citit:lol::lol::lol:

ca sa zic si un mic secret
La Nasu' in ian sau cel tarziu in feb se intampla tuning! :lol: ;)

bogdy.ghetto 26-11-11 20:06

Se baga gop-ul! Ce tot vb ma asa aiurea? ai uitat cand am zis din greseala de eleronu dau tip masa de calcat si te-ai suparat foc ca vroiai sa fie secret. Tine-ti gura aia!

All times are GMT +2. The time now is 16:46.

- Copyright 2026 4Tuning