![]() |
|
Re: Club CIELO
Teoretic ~ intre 1-4% in plus benz/GPL
|
se pare ca tot imi mai scapa cate un cuvintel de pe mess;))...ms de raspuns sa stiti ca e necesar ca deja nu se mai poate...e chin sa mergi cu masina
|
imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult... dar nu prea am timp....
masina mea e inca vie... cu toate ca sapt trecuta am ramas iar in pana... mi s-a rupt contactu... dar am rezolvat problema :D |
Povesteste-ne si noua cum a decurs operatiunea......
cum ai facut.....? ce dificultati ai intampinat.....? multumit de rezultat....? te intreb fiindca si eu, in urma cu cativa ani, rugat de un amic, am incercat sa dau contactul lui jos..... vreo 3-4-5 ore au fost numai injuraturile cu, pentru si despre contact..... |
usor usor incepe sa fie iara activitate pe forum....
|
asa ....fiecare sa mai puna c eprobleme a avut sa dam iar viata aici :)
|
Re: Daewoo Driver - Usergrup pentru posesorii de DAEWOO
hai sa mai improspatam putin atmosfera pe thread`ul asta...cred ca este cel mai "sarac"!
subiecte noi,ganduri,realizari...etc care sare primu? |
io cu motoru:)))
|
io cu cea mai tare cursa din viata mea pe potop:))))
|
Quote:
|
pot sa spun ca sunt mandru de masinutza...mersai asta seara prin oras cu apa deasupra de roata si mearsa super..aveam emotii ca se opreste in mijlocul drumului dar ma surprinsa....
|
am folia pusa p luneta si pe geamurile din spate ... p geamuri in fata nu am pus dar daca vrei se poate pune pe raspunderea ta ...de exemplu p colentina sta militia cu r.a.r-ul si zboara folia de pe geamuri la greu , ca si taloanele ... eu mi-am dat jos becurile albastre de la pozitii si am pus albe cu 4 leduri ...in curand o sa pun si poze ...
|
Quote:
am facut asta seara ceva drifturi cu frana de mana pe asfalt ud :X:X: e vis..dar trebe sa ma duc maine sa pun toba la loc,si sa strnag frana de mana:))) |
2 Attachment(s)
un tunning de ultima ora :)))
|
aha nu eu credeam ca ti-ai pus si pe fata dar autorizata r.a.r..oricum ca sa pui pe fata autorizata am vazut ca nici nu se observa doar schimba putzin culoarea geamului
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning