![]() |
|
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
|
de ce nu privitzi si partea buna ? :lol: a scris corect tuning :peace: :mrgreen:
|
lasa ma ca ''isi scoate masina-n ploaie sa se tuneze cand tuna'' :))
|
1 Attachment(s)
ce gasi'si aci pe forum......:no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
|
Quote:
|
Quote:
am luat foto de pe topicul ggd'ului... dar e bine.... l'as sa rada mai multi de ea.... o facem vedeta |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Spuneti sincer, Cielo vi se pare kitsch sau doar ciudat? Dar cu argumente, si fara confuzii de genul kitsch=urat=ciudat=funny.
Sincer, mie mi se pare kitsch doar "priza" de pe capota, bara fata mi se pare doar ciudata, iar spatele e ok...las la o parte faptul ca linia kitului lipseste. Oricum, culoarea e deosebita si detaliile sunt bine realizate...pacat! PS: iata si o Dacia TURBO SPORT inflacarata :lol: : |
lnutil si ciudat dar nu kitsch.
offtopic:ala mik si alb din spate e al tau? frumos! |
kitsch ordinar !!!
|
Al meu e ala mic si alb, nici n-am observat ca l-am prins in cadru :lol: 10x bluey!
Zilele trecute am fost prin Braila + Buzau si am vazut zeci de masini (majoritatea Dacii) cu flacari pe ele...si in Constanta sunt destule, dar acolo parca era o febra...ce le-o place frate sa le "dea foc" in halul ala? Deja mi-e dor sa le vad simple si cu stema Renault...:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
chestia aia de pe capota nu-si are rostul.
|
deci cielo parerea mea e kitch!cat despre daciile anterioare ... nush ce sa zic dar mie mi-ar fi rusine sa ies cu asa ceva pe strada.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning