![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
2 Attachment(s)
incercati ceva si cu 106`le acesta? 8)
|
da parca a mai fost masina asta ??? sau ma insel???
|
dap o mai fost :???: .......
|
REQUEST: body paint pentru OPEL Coupe Bertone
2 Attachment(s)
salut
Am o mare rugaminte daca ma puteti ajuta. Am un opel bertone opc din 2001 cu tuning original carzone pe el. In primavara trecuta l-am vopsit negru mat, o culoare de care m-am indragostit. Din pacate oricat de mult mi-ar place culoarea este absolut imposibil de intretinut in Romania, orice se cunoaste pe ea si imi vine sama sui pe preti. Deci m-am hotarat la un nou paint job pe culori deschide in special alb perla gen BMW M3. Eventual chiar in 2 culori, dar cea preponderenta sa fie alb perlat (ma gandeam partea de pe capota intre cele 2 nervuri inclusiv priza de aer sa sa ofac neagra). Va cer ajutorul sa imi dau seama cum ar arata masina. multumesc anticipat. |
Quote:
:oops: a mai fost dar.....doar prima poza...a doua poza nu a fost :D |
4 Attachment(s)
eram curios...acum 1 luna mi`am luat un chevrolet aveo...si chiar sunt curios ce se poate face din masina asta! dc avetzi timp si putetzi...as fi recunoscator! multumesc!
|
4 Attachment(s)
salut fratilor, o rugaminte as avea si eu:
jos argint. sus ramine negru si lambo doors;):) Attachment 197882 Attachment 197883 Attachment 197884 Attachment 197885 si poate capota carbon si eleron 2F2F:rolleyes2 merci mult si dau o bere si nu numai;) |
Quote:
nu te supara, dar asta e regula;) |
nu se poate va rog la aceasta? e identica cu a mea....oricum va trebe poze cu rezolutie mai mare...eu as putea face numai cu telefonu si nu ies...deci inca o data va rog dc se poate! multumesc mult!
|
2 Attachment(s)
HyFlyer am facut ceva in graba la un aveo...nu am putut face nimic klumea la pozele puse de tine pt ca erau mici rau...am luat eu alta poza... :arrow: :arrow: ..sper sa te ajute sa-ti faci o idee..e f putin tuning facut la ea...
P.S. Sper sa nu fiu taxat ca am postat aici ce am lucrat p aceasta poza cu un aveo care nu este facuta de cineva asa cum este regula... |
ms mult de tot! e super tare...chiar e...sper sa nu fie nici o problema si sa ai probleme din cauza mea!
|
nu se risca nimeni la 307-le meu? :((((
|
1 Attachment(s)
sal..hai ca am facut io ceva la bertonele tau...dar din cauza calitatii nu prea a iesit cum trebuie ptr ca nu am putut sa selectez canu se vedea...oricum e alb si e si perlat ;) la capota io asa am inteles ca vrei sa faci sper sa iti placa cat de cat...
|
3 Attachment(s)
incearca careva ceva la passat-u asta ceva, o folie pe geam, niste jante si eventulal garda mai jos????
MS mult |
merci mult pentru munca, e ok, arata bine masina in combinatia aia deci cred ca ma apuc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning