![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
am inteles , o sa incerc putin mai tarziu sa fac ceva ... pe tot V-ul de la capota nu cred ca ar merge "racing flag" , ci doar un tribal sau un aerosol ceva, dar pe partea din dreapta cum ai incercat prima oara, cred ca ar merge ... o sa incerc mai tarziu |
mersi KillerINC ( am uitat sati spun negru de la baza capotei dintre faruri deaja lam pus pe masina)
|
Quote:
adica grila fara semn? sau care ? |
2 Attachment(s)
nu uite asa arata capota acum
|
1 Attachment(s)
am incercat ceva , dar pentru "race flag" nu gasesc decat donori la rezolutii foarte mici ...
* "race flag" pe capota * pleoape * grila fara semn * HID lights (xenon) (scuzati calitatea selectiilor dar le fac din touch-pad-ul de la laptop) |
marfa mersi mult la ceva de genu asta nu ma gindisem am sa pun poze dupa ce pun folia asa pe masina o sa imi fie destul de greu sa fac din folie treaba asta dar cred ca o sami iasa la desen tehnic ma pricep destul de bine (pe calculator nu prea) Inca o data Multumesc si succes in continoare is foarte multumit....
|
Quote:
incearca sa te duci la o firma de publicitate sa iti faca matricea cu fond transparent , iar apoi decupezi |
fac eu matrita dintro hirtie mai groasa si apoi o trasez pe spatele la folie nui o problema chear dac trebuie sa lucrez in "oglinda", la o firma de publicitate daca miar face matrita sau miar face direct modelu cam tot acolo as ajunge ca pret,mersi oricum
|
5 Attachment(s)
As dori ceva DUB..niste jante mai mari cromate...geamuri fumuri[ceva de genul celui negru din pozele atasate]...sau daca nu se poate atunci ceva Offroad..gen bull bar...rollbar..proiectoare. sau ce credeti ca ar arata bine
|
Quote:
|
Nu vreau sa supar pe nimeni da va rog frumos nu mai intrati pe YM postati aici si daca vrea cineva sa lucreze , lucreaza!
|
1 Attachment(s)
sablonu e gata KillerINC iar miine in vreo 3 ore cred ca fac si autocolantu in schimb nu o sa le pot pune pe masina ca pe aici ninge
|
2 Attachment(s)
data viitoare spala masina si va iesi mai bn :D ... sper sa iti placa.:rolleyes2
|
Quote:
frumos lucrat . felicitari , dar suntem offtopic aici . Creaza-ti si tu un thread la "Masina mea> Dacia" , in care sa prezinti masina , si toata evolutia ei , e mai bine asa |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning