![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
|
vreau si eu un raspuns,pana acum am 20 de variante.
ma refer la omologarea de motor,ce acte imi trebuie. cineva mi-a zis k imi trebuie asa,act pe motorul schimbat,sau declaratie pe propria raspundere,cartea si talonul masini. alcineva mi-a zis ca imi mai trebuie in plus deviz de la service,unde s-a facut schimbarea de motor? DECI cine va imi poate raspunde sigur? Motorul este la fel F8C,nu este nici o adaugare este cui pe cui. O alta problema masina este pe firma,ma pot duce eu ca solicitant sau imi drebuie delegatie de la firma sa fac omologarea? plzz help |
Quote:
sau... eu:lol: Cand am facut chestia asta m-a costat undeva la 5 milioane am avut ABSOLUT TOATE actele autovehiculului + o factura de la service unde am schimbat blocul motor. factura este pe bloc nu pe manopera! |
1 Attachment(s)
o poza cu dedicatie pentru colegu care vroia tico cat mai jos (SKR tu esti?:D)
|
Quote:
|
Numaratoarea inversa a inceput.Ticozauri!!!! pregatitiva posesorii pentru marea ieseala... asta intalnire:D
|
Seamana 99% cu CIP'u, nu incape o pasta de pix intre guma si aripa :-) o sa-i fac maine o poza doua ...
ps: xenon H4 6000 pe scurta, bec normal pt lunga ... instalatie completa nou nouta in cutie 240ron daca e cineva interesat :D |
Dupa cum spune si Lucian mai sunt doua saptamani pana la intalnire
Propun inceperea listei pentru cei care ne onoreaza cu prezenta 1. STREET |
Quote:
2. AXXO - Eu doresc și un transfăgărășan :D N-am fost in viata mea si vreau să īmi iau pietre in gură :D |
1. STREET
2. AXXO - Eu doresc și un transfăgărășan :D N-am fost in viata mea si vreau să īmi iau pietre in gură :D 3. Coman Razvan (am fost duminica pe Transfagarasean si e rupt drumul la propriu! :() |
no... i-ai luat gazu':lol::lol::lol:
razvane ti-ai luat tico:-P fa lista la matiz nu la tico:twisted::lol::lol: |
Vin si eu daca fac rost de bani :D
https://img403.imageshack.us/img403/1248/06090921.th.jpg https://img42.imageshack.us/img42/9620/06090922.th.jpg |
Quote:
te treci pe lista daca vii sigur daca nu esti sigur nu te trece vii direct acolo;) |
Deci, fie nu-s citesc oamenii mail-ul, fie nu mai merg...
Concluzie: 3 mașini (daca sunt și alea) ? Mai avem puțină răbdare... altfel se duce tot de rāpă și vor rāde "colegii" de pe site-ul ăluia... :| |
Quote:
mai vine george deci daca vii sigur si tu suntem 3 tico si vreo 7 matizuri banuiesc ca o sa fie + ceva tico din constanta care o primit invitatia pe parbriz (multumim z4pp:D) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning