Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

TFK 24-10-10 22:19

Re: Street Legal Racing - Redline v2

Quote:

Originally Posted by FesnicIlie (Post 3753693)
si ce daca e wip omu ti-a ceruto nu te-a intrebat in ce stadiu este !

daca este wip se intelege direct ca nu ti'o putem da, dar dany i'a dat'o oricum :)

tedy1995 25-10-10 11:14

Salut am si eu nevoie de un ajutor va rog frumos eu am luat jocul street legal racing redline NF 2010 si lam istalat mia dat o erare lam luat din nou iara si tot asa lam luat de vreo 5 ori deci datimi si mie un link sal iau ca stiu sa pun masini motor am mai jucat dan u reusesc sa iau jocul asta nou v2 va rog frumos din suflet o sa raman dator

StreetStyle22 25-10-10 12:32

4 Attachment(s)
E36..

FesnicIlie 25-10-10 13:56

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3753821)
daca este wip se intelege direct ca nu ti'o putem da, dar dany i'a dat'o oricum :)

scrie undeva asta ? daca vrei i-o dai daca nu nu poate omu vrea so testeze si sa vina cu sugestii nu va inteleg dece santeti asa rai cu oamenii ce cer ceva :|

B.69.KID 25-10-10 14:14

Quote:

Originally Posted by Choby (Post 3753149)
domne teai cam gafat ... ! la jante ! pe spate de tebla in 5 prezoane si pe fata aliaj pe 4 prezoane ?

merge si in realitate sa ai asa cu flanse iti pui DOAR pe fata sau doar pe spate

Choby 25-10-10 16:03

ai senzatia ca nu stiu ... pentru cultura ta generala sunt inca la liceul Auto din cta ... deci credema ca stiu mult mai multe

TFK 25-10-10 16:08

Quote:

Originally Posted by Choby (Post 3755669)
ai senzatia ca nu stiu ... pentru cultura ta generala sunt inca la liceul Auto din cta ... deci credema ca stiu mult mai multe

modestule :))

Choby 25-10-10 17:26

nici nu sti !

tm_kata 25-10-10 19:25

Quote:

Originally Posted by FesnicIlie (Post 3755297)
scrie undeva asta ? daca vrei i-o dai daca nu nu poate omu vrea so testeze si sa vina cu sugestii nu va inteleg dece santeti asa rai cu oamenii ce cer ceva :|

in primul rand, ca sa nu va mai certati, marius le-a mai adaugat pe forum, deci se pot da chiar daca sunt wip. si in al doilea rand, FesnicIlie, nu conteaza daca omu vrea sa o testeze sau nu. cel care face modul isi alege testeri. nu sarim asa cum vrem noi de parca e superoferta...

skype09 25-10-10 19:38

1 Attachment(s)
se pot muta rotile cu slr editor? ce trebuie sa selectez in program sa le mut? trebuiesc mutate cu tot cu brate

TFK 25-10-10 21:01

Quote:

Originally Posted by skype09 (Post 3756429)
se pot muta rotile cu slr editor? ce trebuie sa selectez in program sa le mut? trebuiesc mutate cu tot cu brate

acolo sunt 2 sasiuri, ia'l pe celalalt.

quick_silver2 25-10-10 23:17

Baieti, am o intrebare:
Daca iau doar caroseria goala de vw golf 2 (golf2_aktuell_mit_audio)
de unde pot sa cumpar traseul de evacuare si finala pentru el,ca nu gasesc nicaieri:(

Doar daca cumperi masina din showroom primesti acestea doua.
Ajutati-ma umpic.

skype09 26-10-10 13:54

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 3757271)
Baieti, am o intrebare:
de unde pot sa cumpar traseul de evacuare si finala pentru el,ca nu gasesc nicaieri:(

Ajutati-ma umpic.

tiai dat raspuns singur...ori o cumperi de la sh sa aiba si evacuarea ori noua

TFK 26-10-10 14:15

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 3757271)
Baieti, am o intrebare:

Ajutati-ma umpic.

cumpara masina noua , scoate evacuarea + motor(optional, eu sunt lenes si nu il schimb)
vinde masina asta
ia caroseria
si pune evacuarea :)

Andu_RacE 26-10-10 14:47

mda... Omul a intrebat unde poate gasi evacuarea ca nu da de ea cand face masina pe bucati si voi ii spuneti sa isi cumpere evacuarea. :lol:

Vezi ca acolo "exchaust" la categoria "engine". Iar finalul se numeste "mufflers". Cauta pe acolo prin "balariile" alea si le gasesti.

All times are GMT +2. The time now is 10:30.

- Copyright 2026 4Tuning