![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
Salut am si eu nevoie de un ajutor va rog frumos eu am luat jocul street legal racing redline NF 2010 si lam istalat mia dat o erare lam luat din nou iara si tot asa lam luat de vreo 5 ori deci datimi si mie un link sal iau ca stiu sa pun masini motor am mai jucat dan u reusesc sa iau jocul asta nou v2 va rog frumos din suflet o sa raman dator
|
4 Attachment(s)
E36..
|
Quote:
|
Quote:
|
ai senzatia ca nu stiu ... pentru cultura ta generala sunt inca la liceul Auto din cta ... deci credema ca stiu mult mai multe
|
Quote:
|
nici nu sti !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
se pot muta rotile cu slr editor? ce trebuie sa selectez in program sa le mut? trebuiesc mutate cu tot cu brate
|
Quote:
|
Baieti, am o intrebare:
Daca iau doar caroseria goala de vw golf 2 (golf2_aktuell_mit_audio) de unde pot sa cumpar traseul de evacuare si finala pentru el,ca nu gasesc nicaieri:( Doar daca cumperi masina din showroom primesti acestea doua. Ajutati-ma umpic. |
Quote:
|
Quote:
vinde masina asta ia caroseria si pune evacuarea :) |
mda... Omul a intrebat unde poate gasi evacuarea ca nu da de ea cand face masina pe bucati si voi ii spuneti sa isi cumpere evacuarea. :lol:
Vezi ca acolo "exchaust" la categoria "engine". Iar finalul se numeste "mufflers". Cauta pe acolo prin "balariile" alea si le gasesti. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning