![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
3 Attachment(s)
Acum ceva vreme ma contactat pe PM Tiberiu Gedeon care este in Germania...vroia poze cu el...am pt el 2 poze (mai scormonesc prin arhiva !) si scuze de intarziere dar iesi si tu aici sa ne "inmultim" :).... pt cel al carui post a fost sters (si era normal) am 1 singura poza care cred ca va fi suficient..va intelege mesajul....mai umblu la "arhiva" sa vad ce mai gasesc cu Eastere comuniste :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Cine credea ca or sa ajunga asa valoroase pozele cu novele? :) Daca stiam pozam una de H care isi tot facea veacul langa blocul meu cand eram copil. Si acum imi aduc aminte vag nr de inmatriculare AG 0X AXX sau ceva de genu`. Oricum nu toate din poze sunt rele...apar si de grupa a. Eu tot ma uit sa imi recunosc jantele in vreo poza.....insa nimic concret. Fiind pe 15 ori le foloseau "greii" la macadam ori a-ul la asfalt. |
7 Attachment(s)
inca cateva de pe spucaciuni
|
Quote:
A fost cea mai stupida rasturnare a unei masini de curse....am filmul facut de PANOCEANIC care facea filmari pe acea vreme... A avut o franare perfecta in acul ala de par de la Rajnov....nu inteleg cum a putut sa se rastoarne la asa viteza mica...... |
Quote:
Si era Dan Necula. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Frumoasa amintire ! doar ca nu inteleg de ce nimic cupe, diplome, sau medalii !! probabil a fost si fara taxa de participare ...:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Scuze pentru posturile de aseara:oops:.....scuze ca nu m-am prins din prima.....nu am inteles ce vrei sa zici combinat cu ce se intampla in zilele noastre. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning