![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
http://www.*************/event.php?eid=258220720865467
poate intereseaza pe cineva https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-...to-2011-a.html |
in loc de stelute e feisbuc com
|
caut posesori de Cielo / Nexia si nu gasesc , caut posesori de Cielo / Nexia si nu gasesc , toti posesorii de Cielo / Nexia sa apeleze la mine :lol:
|
mircea (Omu` cu cielo) ghici ce...are cielo.... si il gasesti pe la intalniri:)
|
am fost la vreo trei ... si ghici ce ? ... nu l-am intalnit la niciuna :lol:
|
acu o are in reparatii.... si vine pe la intalniri ba cu peugeot, ba cu altceva.... da ce iti trebe de la cielo?
|
Invitam toti pasionatii fenomenului auto din Sibiu si nunumai in perioada 23-25 septembrie 2011 la Rm Valcea la SALONUL DE TUNING AUTO SI MOTO prima editie!!!
Pt vizitatori pretul biletului este de 5 lei! Pt expozanti oferim : - Cazare gratis (pentru cei din alte localitati) - Firma de paza PRUDENT (inclusiv pe timpul noptii) - Spalarea masinii inainte sa intre in expozitie Pt cei dornici sa isi expuna masina: Cosma Bogdan (Trafy) – Tel: 0751125614 E-mail: [email protected] Programul evenimentului: Vineri 23 septembrie 2011 07:00 – 14:00 - sosirea partipantilor si aranjarea masinilor 15:00 – Deschiderea portilor pentru vizitatori 20:00 – Inchiderea showului - Demonstratie auto-moto Sambata 24 septembrie 2011 10:00 – Deschiderea portilor pentru vizitatori 11:00 – Parada masini de epoca 12:00 – Concurs indemanare 17:00 – Concursul car audio 20:00 – Inchiderea showlui 21:00 – After Party in sala de protocol din incinta centrului expozitional Sofianu - Demonstratie auto-moto Duminica 25 septembrie 2011 10:00 – Deschiderea portilor pentru vizitatori 17:00 – Concurs Miss 18:00 – Decernarea premiilor 20:00 – Inchiderea evenimentului - Demonstratie auto-moto Vor fi premiate: - Best 3 Interior - Best 3 Exterior - Best 3 Custom - Best 3 Paint - Best 3 Engines - Best 3 Rims (jante) - Best Car of the Show - Best Autohtona - Best 3 Sound & Video System - ASA NU!!! - Concurs pentru masini de epoca: Best 3 Eleganta Oferim vizitatorilor: - Sansa de a vedea in Valcea un salon auto si o expozitie de masini tuning din toata tara si o demonstratie de indemanare cu piloti din Campionatul National de Carting si totodata cu piloti amatori. - Atomsfera creata de DJ - Invitati surpriza |
de la cielo nu imi trebuie nimic , imi trebuiesc posesori de cielo/nexia :)
|
acum are la vopsit cielo-ul din cate stiu eu :) o sa apara sigur pe viitor cu el la intalniri.
|
ce parere aveti de niste neoane sub masina!? se merita sau nu prea :D
|
NU se merita .... :D
daca nu ai o masina tunata bine ..... |
Fiecare cu gusturile lui, in general gusturile nu se discuta, daca tu crezi ca arata mai bine cu neoane, pune-i. Nu fa masina dupa placul altora, doar e a ta.
Ca parere personala...si eu mi-as pune neoane sub masina |
tfy: eu nu cred....
si ca si parere personala eu mi-as pune lumina la roti, dar numa` in cazul in care as adopta stilul japan... cu evazari si tot ce trebuie.... Daca vrei stilul clean, parca nu da bine....dar dupa cum am spus, asta e o parere personala. |
1 Attachment(s)
:lol: ... ... ... parerea mea ... decat sa dai de la 250 ron in sus pe neoane mai bine gasesti ceva mai bun de pus pe masina ... de exemplu un kit xenon :-) ... mai pui niste bani iei jante ... neoanele le poti pune doar ca moft la final ;)
|
aia da ma gandeam si eu la un fel de moft... cred ca o sa ma gandesc la ele chiar la sfarsit cand nu mai am nimic de pus pe masina... si m-am uitat la preturi un set pleaca de la 350 lei deci tot ii ceva. Decat sa le iau si dupa sa nu imi placa mai bine ma mai gandesc pana termin masina :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning