![]() |
|
Re: Machetele mele - steaua23
Quote:
|
:lol::lol::D
|
Fain coktailul de moto si personaje!
|
Quote:
|
Ma bucur ca au starnit interes si motocicletele. Mai mult le-am pozat din lipsa de activitate. Erau undeva "ascunse" si am zis ca e timpul sa le scot la lumina.
|
15 Attachment(s)
Mercedes Benz Unimog 401 - Schuco 1:18
|
N-arata rau pentru Schuco. Interiorul e cam... scaunele sunt slab finisate, in schimb au pus PE-uri la instrumentele de bord, ceva nu se pupa. Ceva poze afara dupa ce ninge?
|
Quote:
Dar de ce zici ca nu arata rau pentru un Schuco? Nu iti place schuco ca firma ? Personal ii vad printre cei mai buni ... cel putin la scara asta, ca la restul nu ma pricep. |
Nu le stiu produsele la 1:18, dar la 1:24 nu ma dau pe spate (de fapt am senzatia ca ei nu produc 1:24, le iau de la baietii de la Hongwell). E realizat bine, mai ales exterior, de asta am fost impresionat. Partea de jos a lamei e cauciuc?
|
Quote:
Partea de jos este realizata tot din plastic :P |
un contract cu primaria, ceva???:lol:
imi place cum arata ''dihania'' asta! |
frumos!!! cand ninge sa-l scoti afara sa-i faci poze :lol: vor iesi super!!!:D
|
1 Attachment(s)
am avut o sesiune cu gmc-ul, iarna trecuta. asta e mult mai fragila si inca nu stiu sigur daca o sa o scot
|
Bestial Unimog-ul. Foarte reusit.
|
Foarte tare sesiunea cu motocicletele. Asta micu (Unimog) e bijuterie. Nu stiu la 1:18, dar la 1:43 Schuco face machete foarte reusite, cam la acelasi nivel cu Minichamps.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning