![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
Daca veniti vreo unu W E asta de la IS la SV (preferabil cu masina) rog sa ma anuntati. Am un pachetel de adus de `colo. App, Duminica asta se anunta o mica iesire prin teren cu Jipuletze... prin zona Sucevei. Doritorii de namol sunt bineveniti:lol:
|
klez da un tel.. ca vin vineri in sv ;)
|
Duminik e intalnire ...toata lumea ..se fac poze din nou cu totii ..deci ...inteles...:D
|
va rog, pentru niste poze reusite chemati animatoarele si cocalarii pentru fundal :twisted:
eu vin echipat cum trebe' : de plaja :) |
Quote:
|
Duminica sper sa fim mai multi ...in una din zilele astea ar trebui pusa ceva benzina si dat drumu la camere undeva pe un drum mai de dat mai tare ...:P ....trebuie pus ceva pe banda...:D
|
Maine, incepand cu ora 12:00, Rally Sprint Botosani !!
Va asteptam pe toti ... |
mii de multumiri lu` ovidiu pentru sacrificarea aparatului cu care ne mai face cate o poza din cand in cand....super tari pozele...dar lipseste maneaua din fundal...deci data viitoare veniti toti cu manele..:)),si sper ca duminica sa vina si cei care au masini si le tin in parcare...(se stiu ei ),daca nu citesc ei...sa le mai spuneti si voi...
|
Sa dea Domnul sa vina si cei care isi tin masinile in parcare ...sa fim scutiti de probleme si belele cu ele ..daca mama si tata nu neau daat bani de masini noi si kituri de Mansoury ce sa le faci ..asta e ..tigae4ever ...nu ne plangem ..pana acum a fost bine dar se poate si mai bine ...sa fie o zi in care sa fim toti si sa surprindem momentul frumos ..toti si toate aliniate ...
va salut si va pup !! |
ms alex pentru apropo facut...:*
|
Quote:
|
:twisted:
|
Acum mam prins si eu ce si cum se intampla aici ..nenea Ovidiu a binevoit sa scrie ceva de pe userul meu ..:P ...
Tin sa va aduc aminte ...DUMINICA SEARA incepand cu ORELE 20:30 in AGRONOMIE ..Toata lumea ...care nu binevoieste sa apara fara scuze intemeiate ... vor avea de dat niste explicatii cu consecintele de rigoare ...:) Va pup ..si sa cresteti mari :P |
eu s'ar putea sa am motiv ...
nu'mi alimenteaza motoru' cu benzinladen ... nuj ce draq are |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning