![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
forget it ...sunt destui pesti in mare ...ai unde sa arunci undita :D |
Eu zic sa ii trimit mesajul ala actualului ei :))
|
Quote:
|
Razbunarea e arma prostului, umbla un proverb romanesc.
Si ca sa vezi, se aplica in cele mai multe cazuri. Pentru ca de cate ori vei incerca sa te razbuni, tot pe tine te vei rani in momentul in care vei vedea rezultatul, care nu de multe ori va fi pe masura asteptarilor tale. @73dy, chiar nu ai atata barbatie in tine sa ii dai drumul, sa o lasi sa isi aleaga singura drumul? sincer, "ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust", zici tu ca tie nu ti se aplica, dar din pacate, cam asa se intampla. Cu parere de rau iti zic.... |
Quote:
Cu Stima Azazel |
Quote:
Ah, dar stai, ii gadila orgoliul masculin...:rolleyes2 People, grow up!!!!! |
pfffff...belea mare:( e greu dar tre sa trec peste...n-am de ales...imi fac rau singur
|
Este greu, dar depasesti momentul.
Important este sa gasesti acea activitate care sa te faca sa uiti mai repede. Ranile se vindeca, cicatricile raman, depinde de noi cum decidem, sa le ascundem undeva departe, sau sa le lasam la suprafata. :) |
Quote:
|
:-| u vrei sa-ti faci rau singur??? daca ma uit putin in spate vad ca aceleasi greseli le-am facut si eu. las-o sa-ti dea 200 de sms-uri, nu-i spune ce-ar vrea ea sa auda. Spunei c ai treaba sau ca esti ocupat si dk vrea ceva ramane pe altadata. ea se joaca cu tine si tu ii faci jocul. las-o cu ala sa vada ce-a pierdut. ii e frica probabil c ala o sa-i dea papucii dupa o sapt de distractie si atunci te pierde si pe tine si pe el. vrea sa te tina aproape. te amageste, te foloseste se joaca cu tine. se asigura ca daca va esua relatia cu respectivul va putea sa-ti sara tie in brate. TU trebuie sa te asiguri ca atunci cand va incerca sa-ti sara vei face un pas inapoi, o lasi sa cada si dupa ce se ridica POATE....
|
pfff...asa e...aveti dreptate...ea deja incearca sa vorbeasca cu mn ca si cum am fi fost amici dintotdeauna...pur si simplu nu mi dau seama ce urmareste...cu ala e de fatada...se vede clar...oricum...mi se rupe....nu mai simt ce simteam pentru ea...a avut ea grija de asta...
|
Quote:
Quote:
|
revin cu noutati...m-a sunat o fosta prietena a ei...stiu ca ele 2 se urau de moarte si inca se mai urasc...ea mi-a propus sa ne razbunam pe ea...sa accept?sa fie tzeapa?ce ziceti...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:35. |
- Copyright 2026 4Tuning