![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Long time I didn't tune something ... :D
|
2 Attachment(s)
leul-e..culoare ireala..bara fata nush ce ai facut ca se vede peste cauciuc...jantele par kam plate .....;)
....subaru.....WRX....:oops: |
Naspa man masina ... prelungirea capotei peste grila de la radiator o strica ... nu mai fa asa ceva niciodata ;)
|
2 Attachment(s)
ce parere aveti??:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
|
Neonu nu e facut bn ...
|
leul:
1.culoare ireala; 2.eleronul nu se vede prin luneta; 3.jantele sunt putin cam plate 4.priza de aer de pe bara este cam ireala 5.capota este si ea putin km plata....si detul de putin tuning.... mari4speed: 1.jante plate; 2capota la motor este aiurea rau; 3.selectii patratzoase 4.unele umbre lipsesc...alea la prag; 5.roata aia pe spate puteai sa o scxoti mai inafara; 6.bara fatza blurry; 7.ai astupat geamu ala mic pe spate doar pe partea stanga; 8.prag ireal; si poate mai sunt nuj dj poznasu: 1.e cam aiurea ce ai facut la faruri; 2.neonul nu este facut chiar corect....lipseste in unele parti; 3.greseli mari nu sunt... bafta in continuare |
2 Attachment(s)
pls comment - masina de la 4t league
|
Sincer nu ai ce comenta la masina asta................e perfecta:D.....bv
|
e prea criminala....sa vedem si parerea lui Manson:D
|
nush ce i-ai facut las grila lilu(partea unde vine sigla...)dar nu prea vine bine....e posibil sa imi trebuiasca ochelari dar poarca ai marit farurile ceea ce iar nu-mi place(oricum sunt disproportionate fata de restul masinii acum)...de asemenea jantele sunt al naibii de mici si deasupra aripii spate parca ai o zona smudgy
|
foarte tare Leeloo,schimba`i jantele si scoate stalpu ala de acolo si e perfecta ... foarte fain spoileru fata :)
|
Quote:
|
leeloo.....nebuule, masina e dementiala dar....
1.stalpul acela..mai bine nu il puneai k e putin aiurea sau sa fi facut un geam era si mai misto, intelegi tu ce vreau sa zic; 2.rotile mi se par putin mai mici dekt are trebui 3.mane ce ai facut cu farurile alea ...nuj dc dar imi sar in ochi in comparatie cu restul masinii ele sunt gigantice.....sau asa da impresia masina dpdv al tuningului este no comment stim ca faci lucrari misto bafta....sunt curios sa o vad si pe a lui maf |
2 Attachment(s)
Un rx8 de la mine.
|
leeloo.. farul nu'mi place, stalpul ala si mi se pare putin kitch jenti de m6 p vw..
|
fibra aia de carbon nu prea arata bine si farurile...in rest e ok...a si app...pune`i si niste roti marfa...e prea frumoasa...dar cu roti stock...:???:
|
1 Attachment(s)
Iam pus farurile normale da nijte jante nam gasit :(( k toate kre le am imi ies plate :(( am incercat sa le pun in toate felurile :(
|
carbonu e cam ireal, fa-l cu soft light nu-l mai face cu multiply sau overlay, si l-ai "intins" cam mult si a iesit cam pixelata masina, salveazo la calitate maxima...si inca o chestie incearca sa scri fara "k" si fara "j" in loc de "s" ca e aiurea si ne e si noua mai usor sa citim ;)
|
2 Attachment(s)
un matiz simplu si de efect...sper sa va placa
|
Quote:
mason marfa matizu .... dak ii gaseai si niste jante la calitatea pozei era perfect.... o singura greseala am vazut ... in fata ai uitat sa refaci partea kre desparte spoilerul de aripa.... in rest marfa..... |
Quote:
in rest masina e buna... dar trebuia sa pui plasa in fata..:lol: |
nobody its perfect:D :D
|
1 Attachment(s)
inca wip vreau o parere si dc se poate un ajutor cu o idee mai buna la spoileru fata si niste jante ...sa iau niste jante negre sau cromate ....in principiu niste idei ar fi bine venite
|
e ok..dar la prag mi se pare ca e putin blury...
|
nu e terminata e doar inceputu niste idei ca fata nu o las asa am nevoie de niste idei ca nu prea mai am:)
|
ms omb de comment si mai astept commenturi
sebi 2 roata spate e km pe pana:) si lucreaza in continuare la spate sa se vada frumos....sa nu uiti un eleron k ar fi scandalos...bafta...iar bara fatza fa-o cam ca pe la o supra bafta |
stiu stiu toate la timpul lor ....am gasit bara macar :)
|
ideea era sa nu mai se posteze lucrari una peste alta fara sa se comenteze.....adik pun eu sebi tu hory adr si dupa iar alt set...pune unu se conteaza dupa altu si tot asa sa fie cam lejer si organizat forumul
|
Quote:
Quote:
|
manson ... foarte msito amtizul ... se aseamana cu o ideea de-a mea pt un matiz ... rotile nu prea imi palc p el ... iar roata fata pare mai iesita in afar k cea de p spate ... in rest no comment... gg
sebi ... c ai facut p lateral e km blurry ... mai lucreaza si la roata spate pt k momentan arata foarte stramba si deformata ... |
2 Attachment(s)
Latest creation:D...pls nu va legati de culoare:P........mi ciuda k nu am ceva graphic sa ii bag pe el:(
|
ai incercat u sa faci ceva da nu prea tia iesit ....masca fata stramba jenti ovale si strambe brafata stramb ,proiector ireal ..etc ..sorry da asta e realitatea asa eram si io si acum stau cate 2 3 zile la o masina ...incepusei sa faci masini mai bune acum iar te grabesti
|
2 Attachment(s)
gata finish la ora 3'30 noaptea am terminat si io mazda :rolleyes2 astept comenturi
|
vezi ca iar o sa primesti avertisment daca continui asa
din cate vad omul nu a primit inca cele 3 comentarii(de la 3 useri) meritate |
frost mi se pare ca exagerezi putin.....a pus tipu wip-ul sa ceara o parere si acum e gata....dak tot dai avertiosmente dupoa avertismente si merge asa iti vine sa te lasi de tuning....nu vezi k s au cumintit las-o si tu mai moale
|
ok...sa primesc avertisment? io? parca ar fi o noutate ....la voi VIRTUAL TUNING = ban advertisment ...frost io te inteleg ca esti bun in ceea ci da mai ce faci da mai lasa omule si pt altii sa vad dc tie nu iti comenteaza n imeni nici o masina iti dai ban ...doamne ce a ajuns site asta ..desene animate ....jucati ma cs dc vreti sa dati banuri aici e sectiunea "Comentarii lucrari" si atat nu cred ca e pe vreun forum regula asta cu dc nu iti comenteaza 3 useri gata ban....de ce nu ai pus 10 15 30 .....da in fine sorry de oftopic da sa ajuns de rasul curcilor
PS imi comenteaza si mie cineva lucrarea .... |
sebi2:
1.janta spate este cam plata; 2.eleronul nu se vede prin luneta; 3.pragul ala este in unele zone blury ran zici k acum a iesit de la kituit si s-a topit kitul....; 4.capota putin blur in dreapta sus unde ai pus priza aiai de aer; 5.umbra pe plasa de la barafatza ai pus o invers de sus in jos nu de jos in sus...e ca si cum lumina vine de jos in sus nu de susu in jos....cam atat sper k ai inteles ce am zis...bafta in continuare |
ms manson usor usor evoluez si io fata de ce masini faceam .....
eleronu nu se vede ca sunt geamurile negre si iam at un overlai cam mare da este acolo la plasa din fata io nu am umblat nu am schimbat nici o umbra nush cum de se vede asa probabil de la adobele meu ... |
hai baietii ...1 comm ...la subaru meu ..da cineva ..;) ms
|
mari...prelungirea la capota.. arata aiurea...
buza inferioara a spoilerului.. nu e aliniata cu el.. ns daca ai vrut sau e greseala asta.. si.. unde ai vopsit geamul spate lateral e prea drept.. trebuia si el curbat putin.. si ai uitat sa-l faci si pe ala de pe stanga masinii.. :P P.S. al 3-lea com.. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning