Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

MITSU 26-08-11 19:30

Re: Discutii despre orice!

cred ca doar identificarea te costa ....da un search pe Goagal.

nistea mircea 26-08-11 23:43

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4546818)
spunem ce motor are.....si cat cascaval vrei pe el. Salut sincer nu pot sa te sun.....nu`mi sun nici prietena, astept sa`ma sune ea :)):))

te sun eu daca ai si un nr. si daca vrei sa mil dai. ms

cipricipri 28-08-11 18:35

Quote:

Originally Posted by nistea mircea (Post 4546506)
salut sant mircea din satu mare am un audi modificat si vreau sal vand daca intereseaza pe cineva rog a suna la tel 0757388863

Pacat de masina !

AsToR 29-08-11 15:56

Quote:

Originally Posted by AsToR (Post 4535532)
Na sa-ti bagi picioru-n ea tzara... Cand am luat masina vreo 6 luni stateam stresat sa nu mi-o sparga careva, sa nu fure sau sa distruga, etc... N-a avut nimeni treaba cu ea... Acum pe cand m-am calmat si a disparut paranoia tocmai mi s-a intamplat... Mi-au spart azi dimineata geamul de la pasager tampitii... Au luat doar un pachet de Blackstone Cherry in care mai erau vreo 3 tigari... Paguba de 200 de euro pentru trei tigari, va dati seama? Sa-i frec... Stiti vreo firma prin zona care poate ioniza sticla securizata in mai multe nuante? Ca ma tem ca nu mai gasesc aceeasi nuanta, o sa trebuiasca sa le ionizez toate:S
Am chemat criminalistica, am luat amprente, iar cand o sa-l gaseasca(daca o sa-l gaseasca) pe faptas ii tai 2 degete, sa mor io!

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 4536510)
Astor.. asta o fost asa.. de "Bine ai venit" in Hotvon. Si o sa mai fie de astea, o sa vezi. Nervi multi sa ai doar..:lol:

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 4536549)
foarte interesant. mie mi-a stat masina acolo 3 saptamani fara baterie si nu s-a legat nimeni de ea si din a mea au ce fura. poate am avut eu noroc ;)).

Azi dimineata l-au spart iarasi... 540Ron a costat geamul(pret brut, fara curier si fara manopera), acum astept inca o saptamana sa ajunga alt geam. De data asta mi-au taiat urat pielea pe scaunul din dreapta si de pe usa, si au smuls dvd-player-ul... Din pacate pentru el(poate si pentru mine) nu avea panoul de comanda (l-am luat cu mine acasa) asadar nu il poate folosi, zic din pacate pentru mine ca daca l-ar fi avut si vandut, ar fi fost o sansa sa gasesc faptasul. Pana dimineata la 5 si ceva am stat treaz si am supravegheat masina, ca am avut o presimtire... Cand am vazut ca se crapa de ziua si lumea pleaca la lucru, am zis ca n-o sa aibe cum sa faca asa ceva, dar cred ca in vazul lumii si tot nu zice nimeni nimic... Masina era parcata la drum, sub stalpul de iluminat public, deci au cam prins tupeu nerusinat.
In cazul in care auziti de un dvd-player SCOTT negru, cu ecran culisant(iese din el) la vanzare sau ca piesa de schimb, luati legatura cu mine. Nu ma intereseaza playerul, ma intereseaza faptasul: 2 geamuri si tapiteria de piele sunt o paguba in valoare de 2500 de euro aproximativ. Il calc in picioare daca dau de el.

teen.ager 29-08-11 16:07

Neaparat sa iti cauti un garaj in chirie prin zona, ca nu poti continua asa, e criza, si ei o sa continue. Imi pare rau pentru tine. Esti sigur ca vrei sa ramai in HotVon? :lol:

MITSU 29-08-11 16:07

chiar nasol ...trebuie sa faci ceva ...

AsToR 29-08-11 16:11

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 4552945)
Neaparat sa iti cauti un garaj in chirie prin zona, ca nu poti continua asa, e criza, si ei o sa continue. Imi pare rau pentru tine. Esti sigur ca vrei sa ramai in HotVon? :lol:

Se va rezolva. Iti spun eu: s-au legat de Osanul gresit! Ori ii scot eu de aici, ori ii scoate salvarea, rand pe rand ii curat! Nesimtire totala frate, asa nu se poate! Mi-aduc procurorul si ii curat si pe astia de vand haine si tigari pe sub mana, si pe toti din zona, de n-oi ajunge eu primar in cativa ani scapand de astia sa nu-mi spuneti mie astor! :))

teen.ager 29-08-11 16:16

Sa-i vad arzand pe rug, jur pe mami daca mi-ar parea rau.

doro708 29-08-11 16:44

Astor da eu m-as mai gandii si la o alta chestie! Vad ca iti expui parerile aici destul de des si la obiect in legatura cu masina asa ca la cum e lumea din ziua de azi probabil chiar cineva de pe forum sau care a vazut ce ai spus tu a vrut sa iti demonstreze ca se mai poate inca o data sa te scape de niste bani si mai bine sfatul meu fa in tacere tot ce ai de facut ca pana la urma tot o se se gaseasca retardatii!Nu vreau sa acuz pe nimeni sau sa fac vreo presupunere asupra cuiva doar ca lumea in ziua de azi e prea rea

bujuKYL 29-08-11 17:58

Quote:

Originally Posted by AsToR (Post 4552930)
Azi dimineata l-au spart iarasi... 540Ron a costat geamul(pret brut, fara curier si fara manopera), acum astept inca o saptamana sa ajunga alt geam. De data asta mi-au taiat urat pielea pe scaunul din dreapta si de pe usa, si au smuls dvd-player-ul... Din pacate pentru el(poate si pentru mine) nu avea panoul de comanda (l-am luat cu mine acasa) asadar nu il poate folosi, zic din pacate pentru mine ca daca l-ar fi avut si vandut, ar fi fost o sansa sa gasesc faptasul. Pana dimineata la 5 si ceva am stat treaz si am supravegheat masina, ca am avut o presimtire... Cand am vazut ca se crapa de ziua si lumea pleaca la lucru, am zis ca n-o sa aibe cum sa faca asa ceva, dar cred ca in vazul lumii si tot nu zice nimeni nimic... Masina era parcata la drum, sub stalpul de iluminat public, deci au cam prins tupeu nerusinat.
In cazul in care auziti de un dvd-player SCOTT negru, cu ecran culisant(iese din el) la vanzare sau ca piesa de schimb, luati legatura cu mine. Nu ma intereseaza playerul, ma intereseaza faptasul: 2 geamuri si tapiteria de piele sunt o paguba in valoare de 2500 de euro aproximativ. Il calc in picioare daca dau de el.

stai linistit ca si daca nu-l pot folosi de ciuda au facut chestia! doar sa-ti faca paguba, cauta-ti garaj neaparat cum zicea si colegii de forum!!! chiar asa tare li sau pus pata pe masina ta?

Brabus 29-08-11 18:16

pune o camera de supraveghere si macar sti cine te calca si il arzi

cristi.mk4 29-08-11 20:58

nu stiu cum ai reactionat tu pt paguba aia, si mai ales pt dragostea care o ai pt masina.....dar eu as reactiona destul de brutal JUR.....as face pe dracu in 4 sa prind pe jmecheru ala........nici nu`ti povestesc ce ia`s face,,,,,,

bujuKYL 29-08-11 21:47

astor! tie ti se rabateaza scaunele din fata? ti-s sport daca tin eu bine minte nu?

AsToR 29-08-11 21:52

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4553625)
astor! tie ti se rabateaza scaunele din fata? ti-s sport daca tin eu bine minte nu?

sport, dar normal ca se rabateaza, e cabrio...

bujuKYL 29-08-11 22:04

Quote:

Originally Posted by AsToR (Post 4553632)
sport, dar normal ca se rabateaza, e cabrio...

ca si eu vreau sa le schimb si vreau sa vad daca se rabateaza sa mai pot transporta persoane si in spate sti?:D

bujuKYL 29-08-11 23:01

cine stie un bmw e39 sau e46 cat mai spart si cat mai ieftin inmatriculat, sa fie diesel de preferabil daca nu si benzina, an minim 99'...capacitatea motorului nu conteaza!!!URGENT...dati-mi numere de telefoane!!!

razvy_91 03-09-11 13:04

Baieti , ce ziceti , gasesc prin zona mercedes w124 200d pana in 1500 euro inmatriculat ? Am sanse sa gasesc la banii astia ?

MITSU 04-09-11 09:45

4 Attachment(s)
intrun final sunt mandrul posesor al unui civic . probabil multi stiti masina respectiva. planuri nu am cu ea anul acesta dar anu viitor promit multe. :D

LE: primesc prin donatie cd player auto.

FkR 04-09-11 09:50

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4563733)
intrun final sunt mandrul posesor al unui civic . probabil multi stiti masina respectiva. planuri nu am cu ea anul acesta dar anu viitor promit multe. :D

Felicitari pentru achizitie.Cand miam luat e30 nu stiam intre ce sa aleg el sau o honda ca imi plac tare mult.

bogo4all 04-09-11 10:11

frumoasa si e cunoscuta... sa ai noroc la ea...poate vrei un polish la buze:D

robertSRR 04-09-11 10:31

Merge bine.. :lol: tested. :lol:

MITSU 04-09-11 11:30

Quote:

Originally Posted by bogo4all (Post 4563798)
frumoasa si e cunoscuta... sa ai noroc la ea...poate vrei un polish la buze:D

inca nu fac nimic la ea. sa o vad imatriculata pe mine si apoi incet incet le facem toate. am petrecut ieri in jur de 5 ore la curatat masina exterior , interior , jante , scaune , usi , lack protection , . si asta nu e o aluzie la fostul proprietar dar am eu un fix cu masina curata :D

( zi-mi un pret la polish buze pe privat )

cipricipri 04-09-11 13:37

Quote:

Felicitari !

ballack 04-09-11 14:01

Quote:

sa te bucuri de ea si cat mai putine evenimente negative (daca se poate, chiar deloc). eu am un casetofon pt masina de citroen. ti-l dau gratis. da-mi mesaj pe privat, vii il vezi si daca va "placeti", va luati acasa ;)

MITSU 04-09-11 14:49

multumesc de urari. am rezolvat si cu casu ( am pus de pe Mitsu ) da mersi oricum. sa speram ca nu voi avea incidente neplacute. :)

cristi.mk4 04-09-11 16:49

ce motor ai pe ea ?

MITSU 04-09-11 16:55

1.4 90j-de cai.

cristi.mk4 04-09-11 17:21

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4564481)
1.4 90j-de cai.

sa te bucuri de el :) si fara evenimente proaste :)

huber_bm 04-09-11 18:01

ooooo NICE, sa ai noroc la ea.

MITSU 04-09-11 18:36

multumim multumim. :-)

AsToR 04-09-11 19:28

Felicitari si la cat mai putine evenimente negative!

vlad_:P 04-09-11 21:34

Sa ai noroc la ea.

MITSU 06-09-11 16:12

mersi mersi.

stie cineva daca trebuie facut ITP la inmatriculare sau doar identificare. mai pe romaneste : daca masina are itp valabil pana anu viitor , si eu o inmatriculez acuma , mai fac o data itp-ul sau doar identificarea ?

gogoaudi 06-09-11 16:21

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4568786)
mersi mersi.

stie cineva daca trebuie facut ITP la inmatriculare sau doar identificare. mai pe romaneste : daca masina are itp valabil pana anu viitor , si eu o inmatriculez acuma , mai fac o data itp-ul sau doar identificarea ?

la transcriere de pe un prop pe altu am facut doar identificarea ..itp ramane vechiu...(eu asa am facut la moto dar cred ca tot aceasi procedura este si la masini)...si ma costat cam 100 euro

MITSU 06-09-11 16:26

asa stiam si eu , dar mi-au spus altii tot felu de zvonuri ca trebuie facut din nou RAR-u... mersi fain ;)

Dirty91 06-09-11 17:08

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4568809)
asa stiam si eu , dar mi-au spus altii tot felu de zvonuri ca trebuie facut din nou RAR-u... mersi fain ;)

Doar indentificarea ti`o face...;)

Dany.bilan628 06-09-11 22:49

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4568786)
mersi mersi.

daca ai itp valabil iti face doar identificarea care costa 105 lei.Din experienta, este preferabil sa-ti faci programare online.

dupa care iti trebuie pregatit dosarul: completat fise prin dactilografiere(la birou de copiat acte 10-15 lei), copie dupa asigurare pe numele tau(pe minim 6 luni), chitanta pentru certificat de inmatriculare (37 lei), taxa pentru numere (aprox 40 de lei la serie si aprox 80 de lei pentru preferentiale, asta in cazul in care fostul proprietar nu-ti lasa numerele) , certificat fiscal, contract de vanzare-cumparare tip(completat prin dactilografiere, dar merge si de mana, in 3 exemplare),copie dupa buletin, certificatul de inmatriculare cu mentiunea "Instrainat catre…..la data de……..", cartea de identitate a vehiculului.
sper ca nu am uitat nimic.

aaaaa si sa te inarmezi cu rabdare:oops:

dupa ce ai depus dosarul in 2 ore ai numerele

razvyrulz 12-09-11 20:47

Salut baieti, nu aveti careva bilete de vanzare pentru Steaua-Schalke pe joi? Sau nu cunoasteti pe cineva care vinde? Multumesc :)

Brabus 14-09-11 20:08

http://www.emaramures.ro/Video-Maram...-Independentei

norbi_bidi 14-09-11 20:45

O intrebare urgenta !
Mi-am pus suspensiile sport, dar cand virez tot "pusca" ceva. Parca scapa arcu si imi trage tare stanga. Nu am pus ceva bine sau de ce pusca asa cand virez? De la stanga maxim la dreapta maxim este cand pusca de 4-5 ori :|

All times are GMT +2. The time now is 16:04.

- Copyright 2026 4Tuning