![]() |
Re: Discutii despre orice!
cred ca doar identificarea te costa ....da un search pe Goagal.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
In cazul in care auziti de un dvd-player SCOTT negru, cu ecran culisant(iese din el) la vanzare sau ca piesa de schimb, luati legatura cu mine. Nu ma intereseaza playerul, ma intereseaza faptasul: 2 geamuri si tapiteria de piele sunt o paguba in valoare de 2500 de euro aproximativ. Il calc in picioare daca dau de el. |
Neaparat sa iti cauti un garaj in chirie prin zona, ca nu poti continua asa, e criza, si ei o sa continue. Imi pare rau pentru tine. Esti sigur ca vrei sa ramai in HotVon? :lol:
|
chiar nasol ...trebuie sa faci ceva ...
|
Quote:
|
Sa-i vad arzand pe rug, jur pe mami daca mi-ar parea rau.
|
Astor da eu m-as mai gandii si la o alta chestie! Vad ca iti expui parerile aici destul de des si la obiect in legatura cu masina asa ca la cum e lumea din ziua de azi probabil chiar cineva de pe forum sau care a vazut ce ai spus tu a vrut sa iti demonstreze ca se mai poate inca o data sa te scape de niste bani si mai bine sfatul meu fa in tacere tot ce ai de facut ca pana la urma tot o se se gaseasca retardatii!Nu vreau sa acuz pe nimeni sau sa fac vreo presupunere asupra cuiva doar ca lumea in ziua de azi e prea rea
|
Quote:
|
pune o camera de supraveghere si macar sti cine te calca si il arzi
|
nu stiu cum ai reactionat tu pt paguba aia, si mai ales pt dragostea care o ai pt masina.....dar eu as reactiona destul de brutal JUR.....as face pe dracu in 4 sa prind pe jmecheru ala........nici nu`ti povestesc ce ia`s face,,,,,,
|
astor! tie ti se rabateaza scaunele din fata? ti-s sport daca tin eu bine minte nu?
|
Quote:
|
Quote:
|
cine stie un bmw e39 sau e46 cat mai spart si cat mai ieftin inmatriculat, sa fie diesel de preferabil daca nu si benzina, an minim 99'...capacitatea motorului nu conteaza!!!URGENT...dati-mi numere de telefoane!!!
|
Baieti , ce ziceti , gasesc prin zona mercedes w124 200d pana in 1500 euro inmatriculat ? Am sanse sa gasesc la banii astia ?
|
4 Attachment(s)
intrun final sunt mandrul posesor al unui civic . probabil multi stiti masina respectiva. planuri nu am cu ea anul acesta dar anu viitor promit multe. :D
LE: primesc prin donatie cd player auto. |
Quote:
|
frumoasa si e cunoscuta... sa ai noroc la ea...poate vrei un polish la buze:D
|
Merge bine.. :lol: tested. :lol:
|
Quote:
( zi-mi un pret la polish buze pe privat ) |
Quote:
|
Quote:
|
multumesc de urari. am rezolvat si cu casu ( am pus de pe Mitsu ) da mersi oricum. sa speram ca nu voi avea incidente neplacute. :)
|
ce motor ai pe ea ?
|
1.4 90j-de cai.
|
Quote:
|
ooooo NICE, sa ai noroc la ea.
|
multumim multumim. :-)
|
Felicitari si la cat mai putine evenimente negative!
|
Sa ai noroc la ea.
|
mersi mersi.
stie cineva daca trebuie facut ITP la inmatriculare sau doar identificare. mai pe romaneste : daca masina are itp valabil pana anu viitor , si eu o inmatriculez acuma , mai fac o data itp-ul sau doar identificarea ? |
Quote:
|
asa stiam si eu , dar mi-au spus altii tot felu de zvonuri ca trebuie facut din nou RAR-u... mersi fain ;)
|
Quote:
|
Quote:
dupa care iti trebuie pregatit dosarul: completat fise prin dactilografiere(la birou de copiat acte 10-15 lei), copie dupa asigurare pe numele tau(pe minim 6 luni), chitanta pentru certificat de inmatriculare (37 lei), taxa pentru numere (aprox 40 de lei la serie si aprox 80 de lei pentru preferentiale, asta in cazul in care fostul proprietar nu-ti lasa numerele) , certificat fiscal, contract de vanzare-cumparare tip(completat prin dactilografiere, dar merge si de mana, in 3 exemplare),copie dupa buletin, certificatul de inmatriculare cu mentiunea "Instrainat catre ..la data de ..", cartea de identitate a vehiculului. sper ca nu am uitat nimic. aaaaa si sa te inarmezi cu rabdare:oops: dupa ce ai depus dosarul in 2 ore ai numerele |
Salut baieti, nu aveti careva bilete de vanzare pentru Steaua-Schalke pe joi? Sau nu cunoasteti pe cineva care vinde? Multumesc :)
|
|
O intrebare urgenta !
Mi-am pus suspensiile sport, dar cand virez tot "pusca" ceva. Parca scapa arcu si imi trage tare stanga. Nu am pus ceva bine sau de ce pusca asa cand virez? De la stanga maxim la dreapta maxim este cand pusca de 4-5 ori :| |
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning