![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
deci pana la urma, nu cazierul conteaza... ci cat de bine "ungi" si pe cine :))
|
vad ca cititi printre randuri !!!!!
|
atat timp cat unul (cu cazier curat sau nu) care a omorat niste oameni, se plimba liber ... si altul (acea batranica de aproape 90 ani) care a mutat un bat pe pamant e bagat la inchisoare, nu ... nu citesc printre randuri ...
|
is chestii diferite ,fapte diferite
aici e sistemul judiciar de vina |
Nu citeste nimeni printre randuri si din cate stiu eu, fiecare dintre noi ca individ este liber sa aiba propria parere, indiferent daca-i proasta sau nu. Sunt pe net nspe mii de cauzuri ce subliniaza ideea mea. In Romania si nu numai din pacate banul face legea, banul are ultimul cuvant de spus.
|
stie cineva pe aici prin judet (eu sunt din tg) de cineva sa puna folie pe geamuri?
pentru o octavia 1 break, de aia cea mai inchisa (95%), hai poate pe luneta mai deschis, cat ar ajunge cu tot cu omologare?? |
700 in iasi
|
valeu, eu speram sa rezolv in 400-500, nu ma intelege gresit, vreau doar pentru spate, ca pe fata nu le pot omologa
|
Pai daca nu vrei si pe fata, te incadrezi in pretul tau.
|
Eu am dat la 4you acu 2 ani, 400 ron, fata + spate cu omologare si toate astea avand in vedere ca am masina break, adica inca un rand de folii pentru geamurile din spate ce nu se deschid.
|
poti omologa pe fata cumva? si unde este 4you?
|
recomand autosmile pun folie de calitate si fac treaba foarte buna stiu masini care au de ceva anisori folie si nu au probleme sa se zgarie sau sa se desprinda
0745 / 39 39 75 |
Quote:
|
Stie cineva unde pot imprima niste tricouri?
Ma intereseaza in mod deosebit calitatea printului -platesc cat trebuie dar imprimeul sa fie "ca din fabrica". Multumesc. |
sincer iti spun ca nu am tiparit tricouri, dar cred ca fac si asta. am colaborat ptr brosuri/mape/pliante cu cei de la exe print. daca vrei sa mergi pe recomandare.. da-mi un mesaj privat.
|
stie cineva unde gasesc plasa tip fagure din plastic prin iasi sau apropiere?
|
Nu gasesti asa ceva prin iasi,si eu am cautat mult timp, si nimik
|
Quote:
|
Quote:
Ce dimensiune iti trebuie? |
A pus cineva folie la www.folieri.ro ?
Vreau sa pun folie fata + spate dar nu stiu intensitatea, eu ma gandeam la 73% fata + 85-90% spate. Voi cum aveti ? Vreau sa fie legal 100%, sa am si pe fata acele timbre + autorizatie. |
Quote:
|
Mă refeream la 73% transparență și spate 10-15%.
Unde ai montat folia ? |
Quote:
pe spate merge si 95% ca nu e nici o pb. |
Quote:
Nu ii recomand insa la folierea caroseriei... |
Salut!
O statie CB de imprumut pt Vineri - Sambata - Duminica gasesc ... ma ajuta cineva de pe aici? |
ok, citind pe forumuri, am auzit ca multe folii se decoloreaza in timp, se fac din negru in mov, asa ca va intreb tot pe voi, care sunt mai bune? llumar? global? suntek? 3M? etc.
prefer sa dau un ban si sa stiu ca am luat ceva bun, decat vreo parleala |
Liga Studentilor de la Mecanica Iasi invita pasionatii auto la cea de a 5-a editie a evenimentului Expo&Burn!
Link-uri: https://forum.4tuning.ro/36-iasi/3717...ditia-5-a.html https://www.facebook.com/events/5033...91756/?fref=ts |
Quote:
|
Quote:
De ce se recomanda scoaterea covorasului de la sofer? Cred ca e prima data cind aud asa ceva. Am mai auzit de obligativitatea ca geamul de la sofer sa ramina deschis, insa niciodata de covoras scos. E ca si cum ai cere ca torpedul sa fie gol. Daca e vorba de posibilitatea ca acel covoras sa ajunga nu stiu cum pe sub pedale atunci ala n-ar trebui pus niciodata in masina, nici pe strada (sau mai ales). |
Quote:
Aici sunt mai mari sansele sa se intample asta deoarece se conduce intr-un ritm alert cu multe miscari bruste. Totusi e mai bine sa luam masurile de siguranta inainte sa se intample ceva. Nu cred ca ar deranja pe cineva daca trebuie sa scoata covorasul. |
Sincer puneti pret pe siguranta celor care participa doar prin cateva lucruri simple dar sa nu uitam jafurile care au venit dealungul timpului si nu le-ati inspectat cum trebuie. Aici ma refer la kadetul care a luat foc in parcare la iulius si de rablamentul de drift de anul trecut care a luat foc la carrefour. Aveti grija ce oameni primiti si inspectati mai bine rablele ca nui chiar asa de greu.
|
Quote:
|
Lasand toate la o parte eu va doresc un Paste Fericit
|
Hristos a inviat si un Paste fericit tuturor iesenilor !
|
Stie cineva unde se poate pansona ceva metalic ?
|
Salut, am nevoie de un tapiter sa reconditioneze un scaun de opel vivaro. E ros, rupta tapiteria intr un loc si ii lipseste o parte din burete. Ma ajuta cineva?
|
In spate la piata dacia cum mergi spre bariera dupa ce treci de spalatorie fa dreapta intra in curte mergi 10 metri pe stanga intreaba de VALI . Nenea stiam ca face.
|
ai si un nr de telefon ?
|
N-am , tu mergi acolo pt ca nenea din asta traieste plus altele.
|
Stie cineva unde pot retapita un volan cu piele prin Iasi ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning