![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Până una-alta fă-ţi programare pentru o identificare la RAR, măcar ştii cum stai cu maşina...
|
Chiar va rog sa-mi scuzati postul meu (daca dranjeaza sa-l sterga un admin) dar vreau sa stiu daca o cunoaste cineva pe receptionera tanara de la hotelul flora din Slanic Moldova.Daca va rog da-ti un pm,
Multumes anticipat! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
va salut ajutati-ma si pe mine va rog cu o informatie...am un vw lupo si ma intereseaza un maner de pe interiorul usii soferului (manerul cromat de care tragi sa se deschida usa din interior) aveti ideee pe la ce parc de dezmembrari sau magazin de piese gasesc asa ceva?
|
Quote:
|
Toyota supra modificata exterior este in Moinesti,la niste MEXICANI dar arata urat tare(bare sparte.....) era galbena !
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
|
In aceasta seara in narcisa la intersectie cu Biserica Sf Dumitru era plin de apa peste tot masinile abia mai puteai sa circule pe strada , au ramas si cativa in mijlocul strazii in apa cu masinile. In celelalte parti a orasului cum a fost ?
|
Eu m-am dus de la Mărgineni la Bălcescu, mi-am blestemat zilele...
Eram sub apă efectiv, în unele zone nici nu mai era ploaie, mergeam pe sub apă. Şi pe la Metro, o grindină măruntă m-a însoţit vreun km... |
nasol cu ploaia de aseara cartierul cfr plin de apa Caddy-ul nostru a fost mutat 4 metri
la munca aveam apa am scos 7 galeti ... la cleja unele zone sunt pline de apa case inundate ... |
Are cineva de vanzare prin Bacau o casca cross(preferabil,dar merg si cele integrale) in maxim 100 RON?Stima!
|
Prin margineni am inteles ca apa era pana al acoperisul caselor...
|
Un sfat de inceput...Salut ma numesc Mihai am abia 17 ani si peste cateva luni voi da si eu de permis...sunt pasionat de masini cam de cand ma stiu.
Cred ca pasiunea asta o am de la tata care e sofer de peste 20 de ani si de cand il stiu nu a facut nimic altceva decat sa conduca,si altele...aaa...sunt din Comanesti...am si eu o intrebare...Ce masina zice-ti sa imi iau asa de inceput...cam pana in 2000 de euro ca nu am chef sa rup un stapl cu una de 4-5000...drept sa va zic imi plac masinile puternice cu motor mare si ceva caii:D...si de aceea, cred ca un Hynday coupe 2.0 16v ar merge la inceput de drum...as vrea sa da-ti si voi niste pareri...m-am gandit si la dacie, ca stiti cum se zice..."Cine se invata pe dacie e sofer"...dar stiti cum e anturajul din zilele astea,care mai de care baiat de bani gata, se trezeste si mai comenteaza in gen:"Ia uite-l si pe asta cu ce parci de dacie umbla"...sau..."A luat si asta permisul si vrea sa se plimbe pe bulevardul cu masini tari"...sau chestii de genu...asa ca un hyundai mi se pare OK...Va multumesc de atentie si astept pareri...DRUMURI BUNE FARA EVENIMENTE NEPLACUTE,GROPI,VACI,CAINI,PISICI,CAII etc...aaa...si scuze pentru unele greseli in ortografie... |
Nu stiu daca gasesti Coupe la banii aia..Un golf 3, sau o corsa mica si cu vreo 90 de cp..
|
Quote:
|
Quote:
|
Din cate m-am interesat pana in 1000 de euro daca imi scoate euro 3...si daca mai e si motor de 1.6cmc...eu am zis de 2.0 cmc ca mi-ar place...oricum mai ramane de vazut:D
|
Quote:
|
Quote:
cum crezi tu ca o masina din 88-89 ar putea fi euro 3? nu stiu daca o scoate euro 1 macar. nici din 98-99 nu sunt euro 3. asa ca slabe sanse sa fie doar atat taxa de inmatriculare. |
Quote:
Bmw_Rulllzzz...pai daca pune-am 17 ma gandeam ca am ceva restrictii pe site...venind vorba de taxele de inscris...ma bazez pe noroc...am intrebat cativa care au trecut prin asa ceva si li s-a scos euro3...au zis cu cat e masina mai veche euro scade...de exemplu...90-91 se poate scoate non-euro:| |
Quote:
|
Quote:
|
eu zic sa nu te bazezi pe noroc in astfel de cazuri. ca s-ar putea sa dai taxa mai mult decat ai dat pe masina
|
Crezi ca toti patesc ca tine?
Mai sunt unii care au noroc :rolleyes2 |
Quote:
|
Cam absenti pe forum...intalniri nu mai faceti???
|
Nu prea are nimeni timp sau chef, ne mai întâlnim, spontan aşa :)
|
chef ar fi...timp nu prea este :rolleyes2
|
Saracu'...de atata cafea nici timp de intalniri nu mai ai :???:
|
Quote:
|
Nu mârâie că îl trimit maine singur la montaj :wave:
|
Băh ce uamini :lol:
|
ca bine zici aleks. nu mai gasesti oameni seriosi in ziua de azi. drept pedeapsa dorin maine te fac sofer :lol:
|
Zi'mi ca sofer pe ceva cu 3 litere :???:
|
da, pe DUB(a) :lol::oops:
|
Quote:
|
Sunt deja sofer si...pun eu mana pe masina lui :twisted: