![]() |
|
Re: Club ESPERO
Quote:
|
jhony...daca iese frumos...modelul finit...vin si eu sa`mi faci..pret..spui cat costa si vedem
mai greu cu cazarea;)) |
te duci la vara si iti faci o vacanta la mare prelungita... :D mai dormi si prin masina... si pe la hotel.... si pe la vreo una... gasesti tu!
|
ehh..pe la una as dormi si acum..pardon culca...:))
|
aseara am construit lambo doors pe partea dreapta si maine il montez pe masina.......sper sa-mi iasa......o sa pun si cateva poze....
|
salutare,baieti care stiti in buc unde pot sa gesesc si eu actuatori pt inchidere ca am cautat la magazin la razoare si nu mai avea si inca vreo2 aici in dr taberei...or fi in vitan?aveti idee?:shock:
|
5 Attachment(s)
am reusit astazi sa-mi montez pe partea dreapta balamaua de la lambo
|
cred ca usa se si deschide normal un pic, 30-40 cm si dupaia se ridica, singura ar trebuii! sau cum ai facut-o?? doar de ridica?
|
Bravo ba baiatule! Esti nebun, cat de marfa arata! Daca am timp maine, poate te vizitez la munca sa vad si live treaba! :)
|
bravo johny :D:D:D:D
|
Quote:
Foarte tare, unic pt noi ! Chiar daca unii sunt impotriva, e totusi o munca destul de grea si merita apreciata! Bravo ! Da mai multe detalii ! |
6 Attachment(s)
revin cu poze facute pe zi adica azi
|
este foate interesant, felicitari pentru munca depusa. ce ai de gand sa faci cu aripile?? le lasi taiate?
|
Quote:
|
dar daca faceai balamaua de asa natura sa nu tai aripa??..nu se putea??
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning