Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

jhonny23 07-04-10 11:09

Re: Club ESPERO

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3253111)
Prea mici farurile pentru Espero... si nici nu sunt frumoase... In fata pare prea mica, iar in spate e imensa, nu e nicio legatura/linie.! in fine... vad ca la altii faci treaba buna, poate ca faci dupa cum vor ei si iasa k-lumea... poate ca tu duci lipsa de imaginatie.....
Oricum daca erai mai aproape de mine iti dateam si eu de lucru... apropo lucrezi cu fribra nu? bafta! poate ca la final v-a iesii ceva frumos...

nu este vorba ca la alti fat treaba buna si la mine nu duc lipsa de imaginatie dar acum zilele astea ma apuc si de masina mea serios incep sai fac kitul exterior am gasit si un model de praguri(proiblema este ca trebuie sa ma rog de proprietar sa-mi dea pragurile sa fac matrita dupa ele)si poate pana de 1 mai reusesc sa o aduc pana la sprit chit tot exteriorul oricum o sa postez poze si la final va iesi asa cum vreau eu.......maine imi construesc lambo doors si pe saptamana viitoare poate il montez pe masina

draky90 07-04-10 11:59

jhony...daca iese frumos...modelul finit...vin si eu sa`mi faci..pret..spui cat costa si vedem
mai greu cu cazarea;))

mike-fullspeed 07-04-10 21:55

te duci la vara si iti faci o vacanta la mare prelungita... :D mai dormi si prin masina... si pe la hotel.... si pe la vreo una... gasesti tu!

draky90 07-04-10 21:57

ehh..pe la una as dormi si acum..pardon culca...:))

jhonny23 08-04-10 11:16

aseara am construit lambo doors pe partea dreapta si maine il montez pe masina.......sper sa-mi iasa......o sa pun si cateva poze....

87-bob 08-04-10 17:47

salutare,baieti care stiti in buc unde pot sa gesesc si eu actuatori pt inchidere ca am cautat la magazin la razoare si nu mai avea si inca vreo2 aici in dr taberei...or fi in vitan?aveti idee?:shock:

jhonny23 08-04-10 22:17

5 Attachment(s)
am reusit astazi sa-mi montez pe partea dreapta balamaua de la lambo

mike-fullspeed 08-04-10 22:23

cred ca usa se si deschide normal un pic, 30-40 cm si dupaia se ridica, singura ar trebuii! sau cum ai facut-o?? doar de ridica?

banzay 08-04-10 22:23

Bravo ba baiatule! Esti nebun, cat de marfa arata! Daca am timp maine, poate te vizitez la munca sa vad si live treaba! :)

johnsonxxl 08-04-10 22:27

bravo johny :D:D:D:D

ing3r 08-04-10 22:53

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3260057)
Bravo ba baiatule! Esti nebun, cat de marfa arata! Daca am timp maine, poate te vizitez la munca sa vad si live treaba! :)

Rectific: te VIZITAM ! :))
Foarte tare, unic pt noi ! Chiar daca unii sunt impotriva, e totusi o munca destul de grea si merita apreciata! Bravo ! Da mai multe detalii !

jhonny23 09-04-10 11:04

6 Attachment(s)
revin cu poze facute pe zi adica azi

ALEX_BZN 09-04-10 11:41

este foate interesant, felicitari pentru munca depusa. ce ai de gand sa faci cu aripile?? le lasi taiate?

jhonny23 09-04-10 12:29

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 3261380)
este foate interesant, felicitari pentru munca depusa. ce ai de gand sa faci cu aripile?? le lasi taiate?

nu le las taiate o sa le fac o priza mica de aer sa acopere balamaua

ALEX_BZN 09-04-10 12:32

dar daca faceai balamaua de asa natura sa nu tai aripa??..nu se putea??

All times are GMT +2. The time now is 02:14.

- Copyright 2026 4Tuning