![]() |
|
Re: Fotografii .. care bat inspre artistic facute de voi !
NikeFF are poze postate pe primele pagini, daca erati mai atenti. :)
|
poze de-ale mele...au tot fost, incepand chiar de pe prima pagina a acestui topic (cele mai recente, cu 2-3 pagini in urma, pt informatia ta).
cat despre sfaturi, nu stiu sa fi comentat careva ca dau prea mult din gura, nici macar cei la ale caror lucrari am avut critici nefavorabile.. dimpotriva, oamenii vor sa le fie comentate lucrarile k sa stie cum stau k nu poti sa traiesti doar din auto-evaluare, nu? de asemenea, daca vrea careva "sa stie cu cine sta de vorba si de la cine primeste sau nu sfaturi" - si aici ma refer la persoana mea - ii stau la dispozitie pe mess cu id paul4ss... repet, prin prisma pozelor postate de-a lungul timpului, cei care au fost interesati, au avut din ce sa-si formeze o parere cu privire la calitatea (sau lipsa calitatii) pozelor facute de mine. edit: ms Piry. bafta in continuare tuturor si spor la pozat ;-) |
|
1 Attachment(s)
E30 ...............
|
2 Attachment(s)
tare as vrea sa va vad la categoria sinistru / macabru cum stati ca vad ca la portocale/mandarine statzi bine :P
|
|
3 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
|
3 Attachment(s)
Quote:
. cred ca nu o sa mai vezi nici o poza de la fata respectiva dupa cate i-ai facut...:D partea II 4TD 2006..;) |
interesant, o parere .. daca-mi permiti , nu mai face curcubeu din poza.. gaseste 2 noante care sa-ti placa .. si mergi pe ele .. : /
right guys ? |
Quote:
am uitat o chestie, plz, nu mai lucratzi rapid . . . si .. nu foarte bine , ci lent si bine .. sau .. n-aveti timp ? ocupatzi alea alea .. ? rabdare ;) si e ok .. |
Quote:
O sa mai revin cu poze facute cu mai multa rabdare si mai multe idei :workout: :twisted: |
un comentariu si din partea mea, daca se poate... nu poti sa transmiti ceva sinistru daca modifici o poza in care la origine modelul zambeste sau pozeaza sexy (e vb de poza lui vio[s] si a doua a lui sant0s). in alta ordine de idei, ma incanta ideea lansata cu cadre sinistre, din pacate eu mai mult voi urmari pasiv, caci in photoshop nu lucrez (inca) si nici n-am timp momentan sa invat sa umblu.
|
1 Attachment(s)
....
sant0s :D nu ma mai int parerea ta :D |
1 Attachment(s)
" ICSTREAM TiVi " ...;):D
|
4 Attachment(s)
:) weird stuff
:) black m3 black gti .. pisic ......... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
|
- Copyright 2026 4Tuning