![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
cred ca el e .. e un baiat mai mic de statura cu mers leganat ? :)) ca am un coleg de liceu care si-a luat un keea cee`d si avea un clio inainte pe care nu l-a vandut :P
|
Dap, ROL avea...park 57 ROL sau ceva genu :|
Era putin sange pe usha dreapta a masinii... Da sonykel asa s-a intamplat :| seatu mergea pe banda 2, ceed pe banda 1, iar seatu a facut brusc dreapta sa intre pe aleea de la XS fara sa se asigure. Rezultatul se vede in poze :| |
da baiatul e unul mic de statura 1.60-1.70 si slabutz
|
Quote:
Si agentii constatatori :D in poza 7 .. adica asta |
Sonykel...mai pune odata pozele.....ti-am unit 2 posturi si au disparut pozele...:)
|
28 Attachment(s)
bravo :poke: ery :peace:felicitari :lol:
Accident Partea1 Accident Partea2 Accident Partea3 Accident Partea4 Incendiu la Butic |
asta a fost reusit..
|
salutare ... deci ... cel cu kia ... mergea pe banda de langa trotuar .... si cum mergea el asa cel de pe banda a doua... baiatul cu seatu a facut dreapta in drept cu essex .. din cate am inteles era o mica , competitie ... dupa ce a trecut de el ( baiatul cu seatu ) cel la volanul kie-ei a accelerat .. cand au ajuns acolo in dreptul intrari de la essex asta de pe banda a doua cu seatu a vrut sa intre acolo si nu la- vazut pe cel cu kia care venea lansat din spate ... , i-a dat una in partea stanga .. a soferului .. kia s-a dus direct in stalp .. si el a mutat o bordura .. i s-a rupt roata si a ajuns cativa metrii mai incolo ... unde a sii oprit masina ;)
cheers ... ps victime fata din dreapta la kia care a dat cu capul de parbriz si a venit si a luat-o ambulanta si soferul de la kia avea buza sparta |
ce oameni retardati ... se joaca cu viata omului ... ieri mergem pe prima banda si unu in fata mea mergea cu 30 km/h ... cand am dat sa il depasesc acccelera si cand incetineam, bou frana si el ... oameni retardati
|
Quote:
|
multi isi iau masini noi si ....pe principiul '' ce plm am masina noua....duce.....'' ii dau in gura.....dar masina noua nu e vechea dacie cu care era ghertoiul obisnuit si nu-si da seama ca are 100 in loc de 30 km/h...... sfarsitul il fotografiem prin oras si-l punem aici
|
Borza ce ai patit tata?
|
Quote:
eu am 2 personalitati ... una cand sunt eu recalcitrant si gata sa sar la gatul oamenilor , cand imi bag p..a foarte des ... si a doua personlitate care am aflat mai nou de ea , cand sunt cu prietena mea , cand nu injur , nu sunt violent , ascult radioul :) si zic ca viata e roz .. iar cand retardatu facea asta eram cu ea in masina ... dar poate o sa fie si data viitoare cand nu o sa mai fie si ea cu mine, atunci sa il vad pe retardat :twisted: |
Quote:
Ps astia nu trebuie iertati ca din cauza lor poti sa faci masina praf |
Quote:
E bine ca poti si sa te abtzii cateodata. La mine e mai greu cu abtzinutul, mai ales cand tipu care nu stie sa conduca mai e si figurant. Dupa ce ca nu's capabili sa conduca o masina, mai au si figuri in cap, si tot ei comenteaza... Ashtia ar trebui trasi in tzeapa exact cum facea Vlad Tepes :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning