![]() |
|
Re: Diverse discutii
ce s-a intamplat aseara la sala. ca nu nu inteleg... ?
|
Quote:
|
stiu masina este superba
|
get it ;)
pot ghici intre cine si cine..sper doar ca nu e nimic mai grav ;) |
din cate stiu eu sau de fapt din ce am vazut matiz-ul ROSU cu GENTI a incercat sa dea vant la o nova in boscheti
|
bogdane
ce voiai sa faci ieri la sala masurand jantele?nu erai sigur de marimea lor? :-P :-) |
Low Damage Sa zic subti nu s a lovit nimeni!!:twisted: :twisted: :twisted:
O semnalizare mica!!:cry: :cry: :cry: |
tng..nu... reglam suspenia. masuram inaltimea fata de sol, distantele la cele 4 roti, etc
fusese prea lasata si am mai ridicat-o! si comparam si cu GTI-ul de langa mine. acolo gasisem un spatiu drept. si nu mai vroiam sa ma duc la service, ca nimeni nu face treaba mai bine ca mine :). de ce nu ai venit sa ne salutam, ca eu nu te-am vazut. am cautat si o pompa cu apa, dar nu am gasit :(. am vazut ca s-au strans cateva maisni pe acolo, dar nu cunosteam pe nimeni si nici nu puteam sta ca eram super murdar pe maini. |
daca ai stii ce des trecem unu pe langa altu :D
noi nu prea stam in fata la sala acolo, ci in spate, la scari dar vino la noi daca e, am facut odata cunostinta , atunci cand era si MAF`u, remember? :-) |
de recunoscut..parca te recunosc... dar nu te-am avzut ieir
eu am stat in fata ca acolo era locul drept. si imi trebuia drept. oricum, cand mai ajung pe la sala...sigur te urmaresc :) |
Quote:
|
C pisica mha era un rechin albastru!!;) ;) ;) ;)
|
Deci v-am spus eu ca nu a fost nimeni de fatza cand s-a intamplat si acum sunt numai speculatii....:lol:
A fost un mic poc de la o viteza astronomica de vreo 15-20km\h......care a rezultat cu geamul de la o semnalizare spart.....;) |
Si am incheiat subiectu!!!8)
|
cea mai iesit in seara asta??...sau atzi stat la vorbe la sala si pe kolt si atat??...sorry k n`am mai stat dar am fost sa fac o krte...si n`am mai fakut`o...si mi se strikse si dispozitia...as usual...knd sunt prosti in zona...adik aprox in fiekre seara!!...sau poate ati mai dat vreo tura de oras:))...vb maine...va ashtept maine pe la strand kre poate sa vina:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning