![]() |
|
Re: Kitch Tuning .... part 2
1 Attachment(s)
pababibam!
legenda: 1 - un fătzău suparat care iese dintr-o scorbura dp portbagaj 2 - dungi 'reising' doar pt bara spate (nicio legatura cu restul culorilor dp masina) 3 - neon verde deasupra banchetei spate (acum m-am prins, e in ton cu dungile dp bara spate) 4 - flacarile traditionale 5 - idem (nu ajungea una singura) 6 - no comment si cine stie cate altele avea pe partea opusa si capota... |
flacarile alea este speciale tare :):):)
|
2 Attachment(s)
pt aerodinamica ...
|
1 Attachment(s)
nu se vede prea bine...pana am scos telefonul...si pana sa dau zoom...s`a dus tipul...ideea e ca avea sigla Ferrari acolo ;)
...iar in legatura cu olteanul cu acel eleron cioplit...l`am vazut ieri si`a facut un "upgrade"...acum are un eleron din PAL...probabil cel de lemn se "demodase" :lol: :lol: :lol: |
interesant si nr la logan :))
|
1 Attachment(s)
Uitatzi unu mai micutz ! :))
|
hyundai jeep. arata ca are jeep .
am vazut azi o dacie cu care avea renault W power .... semnul M power de la bmw intors. nu am putut sa fac poza . |
3 Attachment(s)
|
eleronul parca e un picior de la o masa care se pliaza. tuning tuning tuning ii lipseste stema de la dacia in. cate tevi de esapament are ?
nu inteleg oamenii astia cand "tuneaza" masina asa ? ce naiba e frumos pe ea ? |
Are o evacuare cu 2 guri kre in mod traditonal prinsa cu sarma ;x
|
Doamne unde s-a ajuns :(
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
wtf????
nu trece saptamana sa nu te crucesti de ce le mai fata mintea unora... |
asta chiar e Kitch e super
las ca masina e facuta de firma are postate toate actibiltele de firma |
Quote:
lasa ma ca omu gandeste ecologic: dupa ce schimba eleronu, poate sa-l dea la facut mobila sau altceva... salveaza padurile... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning