![]() |
|
Re: Live for Speed
Deci, daca tu, sustii ca voi sunteti Romania Pro Drivers, si ramaneti la ale voastre, eu n-am nimic impotriva,
m-am uitat pe site-ul vostru, si am vazut ca nu ati folosit logoul nostru nicaieri, si nici skinurile noastre... ca atare, asa da n-am nimic impotriva... Initial am crezut ca voi erati o semi clona, intelegi ce vreau sa spun... Imi pare rau daca am fost dur, dar nu e prima oara cand in 3 ani patim asta... oameni care fura skin-uri, oameni care fura numele. samd.... Poate ne intalnim pe server candva si ne invatam reciproc... Poate o cursa ceva. |
Quote:
|
Era un nene mai devreme care intreba de lfs romania, am vazut ca l-au sters baietii de pe lx.ro, daca nu s-a mai umblat la el. Pacat, si vroiam de curand sa fac din nou lfsromania, de data asta mai profi un pic, si dupa ceva timp de analizat, mi`am dat seama ca nu prea ai cu cine. Cei cu care jucam acum ceva timp nu prea cred ca mai joaca lfs asa de des, nici eu de altfel,si ce ramane?.. sa facem cu copii astia turbo care nu stiu pe ce lume traiesc ? n-are rost.. ei cu ale lor, noi cu ale noastre.
Totusi poate ne mai intalnim astia mai vechi sa tragem o mica cursa, ca de jucat cu straini mi s-a luat... :) |
Quote:
|
can i cry,oxide? xD
|
Quote:
|
where? in second life.exe ?
|
5 Attachment(s)
Quote:
? (poze din 2006) |
Fetele , fara tras de par si ciupituri ! putina decenta va rugam :D
Ce ziceti, incercam o cursa XFG/XRG pe BL1 in viitorul apropiat ? :) intr-un weekend asa, sa fie toata lumea disponibila |
count me in :D
|
azi?:D
|
Quote:
prodrive Racing e serverul (demo) |
hmm da..am mai bagat ceva..pacat ca nu mai suntem cati eram..dar poate ne strangem
|
baieti , ar fi bine sa va hotarati , vreti liga romaneasca de lfs sau nu ?, aveti timp sau nu ? uite eu vreau , vreau sa iau si licenta s2 , dar ce sa fac cu ea , sa joc cu strainii sau ofline cu buti sau ce o mai fi aia, deci sa posteze aici cine vrea cu adevarat o liga de lfs in care sa organizam curse saptamanale , sa avem un campionat, sa avem clasamente, ranking etc, deci postati cei care VOR , pe tema asta . merci
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning