![]() |
|
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
|
8 Attachment(s)
ma,in fond si la urma urmei omu are dreptate :rolleyes2
anyway,am iesit, mi-am luat cel mai mare cutit pe care l-am gasit, si am scos colieru fara frica :D si surpriza, nu s-a intamplat nimic :lol: l-am taiat,si jap jap la ciorap,acum sper sa fie okay,sa vedem :) buuuun acum , o intrebare,proasta,da nu mi-e rusine, decat sa stau fara apa pe parbriz sau mai stiu eu ce , prefer sa intreb aici ca d`aia e forum .. furtunu de la vasu care tzine apa ptr parbriz , l-am bagat unde trebuie ? :D da stiu ,noob,etc bla bla :D dar chiar nu stiu unde se baga, presupun ca l-am bagat bine , daca nu , acum e momentul sa-mi spuneti :D p.s: calm down .. e sambata, nu e cazul sa fiti nervosi :D |
Da de curiozitate ce credeai ca se intampla cand scoteai furtunu ala de benzina :))
|
trasesem tare d el,si n-a mers, si imi era frica sa nu *** ceva,atata tot
acu a iesit usor revin cu poze plec la tea sa facem farurilii :D |
Santosica credea ca daca trage de ala tasneste benzina...ia de undeva drq scanteie...si ii ia foc ursuletu :)) hai recunoaste acum k la asta te gandeai :)) (glumesc)
|
33 Attachment(s)
pur si simplu n-am tras, intr-un final i-am dat de cap
asa dupa ce i-am schimbat furtunu si-am spalat-o m-am dus sa-i fac niste poze / farurile .. tre sa-i schimb un drosser 1 la mana si 2 la mana, intre timp si astea, m-a luat garda, ptr stopuri negre si folii si plm , baieti finuti , mi-au dat amenda ca n-aveam talonu la mine .. pe seara m-am dat cu un e34 al unui prieten , 2.5 24v .. si-l cam faceam .. problema fiind faptul ca .. ori am eu senzatia, ori chiar imi patineaza a 3-a .. ceea ce e cam nasol vis-a-vis de cursa din martie de la craiova.. ca stau foarte prost cu banii , si inainte sa mai bag bani in ambreiaje, tre sa platesc datoriile.. ah , si tot vis-a-vis de ziua de azi , valentine`s day .. gagicamea nu ma mai vrea, caci azi toata ziua am stat pe urs , si nu cu ea :lol: smf in sarbatorile astea inventate .. si furate.. |
Incet , incet a inceput sa prinda contur masina asta , bv. si succes in continuare .
Salut ! ! ! |
Quote:
|
...foarte frumos ursulica!!!de ce nu ii faci ramele de la usi negre?..bafta in continuare:!::!::!:
|
Quote:
si eu ma duc sa ma pregatesc :D a fost o zi frumoasa, alaturi de iubita mea :lol: urmeaza o seara, cu amanta :lol::lol::lol: ouch , le-am incurcat o seara placuta va doresc.. |
Heheee ma bucur sa vad ca ursulica este bine ....si merge cum trebuie !
Deabia astept sa il vad inca o data live in martie ! :twisted:sa vedem ce chef de joaca o sa aiba :P Bafta cu el ...si toate cele bune!;) |
Quote:
Lasă ca te vrea gagica .. şi eu astăzi am stat departe de ea...şi am mai surubuit pe la maşină :lol: m-a sunat pāna a descarcat telefonul :rolleyes2....dar era o zi prea frumoasă să nu īmi fac de cap..:-P |
Pai foliile sunt omologate??
Oricum..toate cacaturile de sarbatori americanizate si transformate care nu isi iau rostu...decat pentru frustrati. Sau mai e una, Dragobetele...doamneee fereste. |
Quote:
|
Quote:
later edit: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...91#post2067091 sa lasam si offtopicul... e norocos mare santos...sa iesi cu masina curata si pregatita dupa atata timp de asteptari si sa...:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning