Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

Soso1990 04-01-09 19:17

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

un id de mess se poate? PM me

KillerINC 04-01-09 19:37

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by YOKO28 (Post 1955887)
sal am si eu o rugaminte la voi dca aveti timp am incercat eu ceva da nu prea mia esit am folosit paintu pe capota eventual puteti sa ii puneti si niste plioape negre sa vad cum arat

pleoape si o tentativa de capota de carbon

claus77 04-01-09 19:46

Salut! Ma ajuta si pe mine cineva cu vectra aia neagra:cry: o folie, o janta ceva...va multumesc anticipat!!! Faceti treaba faina. BAFTA!!!

YOKO28 04-01-09 19:49

mersi pt ajutor si pt timpu acordat insa nu as putea pune imitatie de carbon pe capota pt ca masina pe lateral de la prag pina la dunga masini e neagra vroiam ceva in genu a ce am incercat eu sa fac cu paintu doar in veul de pe capota doar ca la cum incadrasem treaba dadea mai mult in tabla de sah in cea ce priveste plioapele am sa caut sa cumpar si am sai pun mai ramine problema capotei

YOKO28 04-01-09 20:01

1 Attachment(s)
cand spuneam de lateral ca nar merge carbonul pe capota despre asta era vorba

Cozmescu-Alin 04-01-09 20:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by claus77 (Post 1957024)
Salut! Ma ajuta si pe mine cineva cu vectra aia neagra:cry: o folie, o janta ceva...va multumesc anticipat!!! Faceti treaba faina. BAFTA!!!

Hai ca mam bagat eu:twisted: Sper sa iti placa.

SaIBoT 04-01-09 20:38

[QUOTE=Emin3m;1957114]Hai ca mam bagat eu:twisted: Sper sa iti placa.[/QUOT

No ofense,da' nu ai nimerit jantele alea de nici o culoare!!Incearca totusi alt model...

Cozmescu-Alin 04-01-09 20:41

[QUOTE=SaIBoT;1957121]
Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 1957114)
Hai ca mam bagat eu:twisted: Sper sa iti placa.[/QUOT

No ofense,da' nu ai nimerit jantele alea de nici o culoare!!Incearca totusi alt model...

nui nici o suparare:lol: nici pe mine nu mau incantat dar am vrut sa cum pica scuze proprietarului:bunch: mai incerc odata:D

Co5m1n eXtreme 04-01-09 20:55

1 Attachment(s)
-Suspensie
-Jante
-Capota/plafon negru
-Scos proiectoru
-Folie 60%
-Stopuri negre

nu e cine stie ce ... asa mi-a placut mie

Cozmescu-Alin 04-01-09 21:00

1 Attachment(s)
Nui mare lucru:sad: da macar sa ma revansez:D daca nu iti place poti sa ma...:pistoles:

Co5m1n eXtreme 04-01-09 21:40

1 Attachment(s)
In primu rand imi cer scz pentru offtopic .......

In al 2lea rand ... :

Faru e stramb ... nu are cum sa fie asa .....
Celalalt far e stock
Janta e stramba rau de tot
Bara pe spate ce a patit ?
Folia cred ca s-a desprins :rolleyes2
Background'u nu il mai pun ... poate nu ne iese la toti
La bara fata .... sub ea ... ce s-a intamplat ? crater ?

Imi cer scz inca odata ..... daca nu stiti cat de cat ... nu are rost sa mai faceti

Gabi 04-01-09 21:49

Īmi cer şi eu scuze pentru offtopic, dar, Cosminaş, ia uită-te tu la "folia" de pe geamul dreapta faţă al maşinii făcută de tine. Nu cumva e aceeaşi "greşeală" ? Sau, mai bine uită-te pe poza originală, să vezi că acolo e o reflexie a unui bloc.

Cred că īn curānd o să īnchid topicul ăsta, pentru că aşa nu se mai poate ! Fără supărare, asta este bătaie de joc !

YOKO28 04-01-09 22:18

sal tradumi te rog cs2 poate imi fac singur capota (din paint nu mia mers) mersi

claus77 04-01-09 23:11

Salut! Va multumesc pentru idei, sunt intr-adevar interesante chiar daca sunt unele mici erori se intampla conteaza ca cineva vrea sa faca ceva mai bine sau mai putin bine fiecare cum si cat poate nu va mai "injectati" atata, discutati, colaborati pentru ceva constructiv :D BAFTA!

YOKO28 05-01-09 09:36

sal cu ce programe faceti voi modificarile ca poate fac si eu rost de el si imi fac si eu capota?mersi

All times are GMT +2. The time now is 20:27.

- Copyright 2026 4Tuning