![]() |
Re: Masina Mea ..!
Quote:
Ps: vorba lu trafy ... vezi ce faci cu nasul ala :-P |
Quote:
|
pai si poze nu stii sa pui? Hai ca sunt curios cum da.
|
5 Attachment(s)
.......
|
Trafy, unde iti e bara ?:))
|
nu stiu d-astea :)))) se pregateste de alta....
|
6 Attachment(s)
pana vin alte jante...
:arrow: |
asa da:D
|
frumoasa ... acuma atingi si o furnica :))
|
hai ca au iesit meserie jantele.parerea mea e sa dai folia jos de pe faruri,ca sa matuit si strica tot aspectul masinii...ps. ce inalta e,mai ai cativa cm pana sa ma ajungi :D :twisted::poke:
|
o sa-mi iau faruri de aniversar...pana atunci, nu mai bag bani in astea.iar folia e in primul rand pt protectie :D
dre, eu macar merg cu masina asa low. tu mergi ? mai pot so las 15 filete pe fata ca sa fie maxim, iar pe spate e maxim lasata. mai pot decat sa-i scot reglajele. |
Quote:
Ca sa faci treaba iti trebuie minim 18" si cauciucuri MAXIM 215/40/18(la un 8j 8.5j ma gandeam!) Dar oricum pe strada e senzatie si asa! ;) (momentan :D) Restu` e CanCan! :paper: |
sharky, pe mine nu ma intereseaza sa se ascunda roata sub aripa...in primu rand, imi doresc masina, ca si caroserie, sa fie joasa. 18 am luat si eu in considerare, dar 19 niciodata, pentru ca ma ridic prea mult si o sa se vada prea multa lumina sub masina. iar daca as pune 18, anvelopa preferata ar fi 225/215 cu 35. cu 40 as fi cum am fost pana acum...si n-am facut nimic :))
|
Quote:
|
[QUOTE=yg.alex;4220544]pana vin alte jante...
foarte frumos...sa ai grija de ele...:D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:26. |
- Copyright 2026 4Tuning