![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
In seara asta eu zic ca am facut o afacere buna. Am dat 2 telefoane mobile si 200lei pe aceste BBS-uri care leam montat pe golf.Momentan am ramas fara bani pentru gume asa ca vi mai merge cu jantele de tabla. |
darius - nu , ramane putin spatiu acolo , si nu freaca.. In spate nu am niciun distantier, este asa din cauza bratelor :-?
tomas - nu este pe perna de aer, desi m-am gandit mult daca sa-i pun pe perna sau pe arcuri :-? |
Masina nu avea alta culoare?
|
Quote:
|
Quote:
Fratilor am o oferta noua!Primesc un Mercedes c180(BRABUS) putin modificat(boxe JBL etc..) pa 2000euroi ce fac? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
c180 brabus... cati ani ai ?? citeste reguli, invata sa joci, invata sa postezi si dupa apuca-te de masina virtuala. PS1 : nu mai posta pe unde apuci PS2 : TE ROG LASA-NE |
@Tis-ul:Are sigla de Brabus...Acum realizez cate reguli am incalcat...va rog frumos sa ma scuza.ti...Pot cumpara Mercedesu' asta fiind ultima greseala?
|
am uitat sa zic!!! am fost la garaj am vazut ca tokmai mai era la partea electrica care se dadea jos,si se va pune alta,iar maine se va da jos tot ce inseamna mecanic de el :).Acuma tre sa dau comanda de amortizoare arcuri suspensie pt drift si motorul e in stare buna de functionare e un 2.5 turbo :D,iar la nissan nu am mai fost sa ma uit de bari...
|
Quote:
|
dms - eu acum am vazut : respect jink.
mersi , dar pentru ce ? :oops: |
Quote:
|
Mercedesu' e W124 Brabus...scuze...va rog il pot cumpara asta fiind ultima greseala?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning